WasaGroup kiittää hienoista juhlista

6.10.2016 WasaGroup-konserni juhli 20-vuotista taivaltaan, kun rakennusliike WasaConin perustamisesta tuli 20 vuotta täyteen. Juhlapäivää vietettiin WasaGroupin toimitiloissa työntekijöiden, asiakkaiden, toimittajien, ystävien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Päivän aloitus

Juhlapäivä aloitettiin työntekijöiden vierailulla WasaGroupin toimistolla. Työntekijät pääsivät tutustumaan samaan kierrokseen WasaGroup-konsernin historiaan ja konserniyhtiöiden nykypäivään ja palvelutarjontaan. Työntekijöiden työpäivä alkoi

Juhlahumua ja vieraita

WasaGroupin juhlapäivä oli rakennettu toimistolle tutustumiskierroksen muotoon. Alkumaljojen ja -palojen jälkeen vieraat pääsivät ryhmissä tutustumaan WasaGroupin nykypäivään ja historiaan. Matkan varrella esittäytyivät suunnittelutoimisto WasaPlan, teräsrakennetoimittaja WasaSteel, rakennusliikkeet WasaCon ja WasaCon Kokkola sekä WasaGroupin kiinteistökehitys- ja rakennuttamistoiminta ja kiinteistövarainhoidon palvelut sekä WGF-kiinteistörahastot. Alakerrassa esittäytyivät konevuokraamo WasaTrade sekä teollisuuspalvelut WasaTrade Service.

Matkan varrella oli esillä valokuvia vuosien varrelta eri toiminnasta sekä henkilökunnan tapahtumista. Kierros päättyi alakerran halliin työmaaruokailuun, jossa oli tarjolla maukasta ruokaa jälkiruokineen.

Poistuessaan vieraat pääsivät vielä näkemään kolmen eri vuosikymmenen rakennustyömaat, kun 1990-, 2000- ja 2010-luvun historiatyömailla rakennettiin aikakauden mukaisin työkaluin, varustein ja rakennustyylien mukaisesti huusseja.

Päivän lopetus

Juhlapäivän päätteeksi toimihenkilöiden puolisot ja lapset pääsivät tutustumaan isien ja äitien työpaikkaan. Erityisesti lapsille esiteltiin mitä isit ja äidit tekevät, kun sanovat lähtevänsä töihin. Päivä päättyi yhteiseen työmaaruokailuun.

Palkintojen arvonta

Tutustumiskierroksen päätteeksi hallissa pääsi tutustumaan eri vuosikymmenien rakennustyömaihin. Hallissa oli esillä 1990-luvun, 2000-luvun ja 2010-luvun työmaat, joissa rakennusmiehet rakensivat huusseja kunkin aikakauden työkaluilla, rakennustyylillä ja turvallisuusvarusteilla. Esillä oli myös työmaamestarin työpöytä, joista näki niin teknisen kehityksen.

1990-luvun huussi rakennettiin käsityökaluilla ns. pitkästä tavarasta. Huussin voitti Juhana Lähdesmäki.

2000- luvun huussi rakennettiin ns. hirsielementeistä ja huussin voitti Fredrik Antfolk.

2010-luvun huussi rakennettiin peltivillaelementeistä. Huussin voitti Kauko Ilvoranta.

Onnea voittajille. Huussit toimitetaan voittajille suoraan pihaan.

Ota meihin yhteyttä