WasaGroup avusti liikekiinteistön myynnissä Vaasassa

WasaGroup toimi myyjien neuvonantajana Vaasan Tokmannin tavaratalokiinteistön myynnissä.

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut yksityisiltä henkilöiltä liikekiinteistön Vaasasta

Vaasassa osoitteessa Kokkokalliontie 8 sijaitseva noin 4.000 neliön liikekiinteistö on vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella pääasiassa Tokmanni Oy:lle. Kiinteistö sijaitsee Kivihaan kaupallisella alueella, jonne on sijoittunut lukuisa määrä yrityksiä ja liikeketjuja. Kiinteistö on varsin uusi ja hyvä kuntoinen.

Tällaiset valmiit ja merkittävät kauppapaikat, kuten koko Kivihaan alue on meille kiinnostava ja hyvä sijoitusmaaperä myös pitkällä aikavälillä. Uskomme kiinteistön vuokrakysynnän pysyvän hyvänä eri markkinasykleissä.

– Fennia Varainhoidon rahastonhoitaja Elina Puhakainen

Rahastolla on tarkoitus etsiä vastaavan tyyppisiä sijoituskohteita myös jatkossa.

Varainhoidossa on käytössä koko konsernimme kokemus. Rakennamme kiinteistörahastoa samalla periaatteella kuin muitakin salkkuja; sijoitamme vain hyviin tarkoin valittuihin kohteisiin, jotka tukevat monipuolista hajautusta sekä hyvää tuotto-riskisuhdetta.

– Fennia konsernin kiinteistösijoitusjohtaja Timo Rantala

WasaGroup toiminut kiinteistön varainhoitajana ja myyjien neuvonantajana

WasaGroup Oy on toiminut kaupan kohteena olleen kiinteistön kehittäjänä ja kiinteistövarainhoitajana. WasaGroup on vastannut kiinteistön vuokraneuvotteluista, kiinteistön manageerauksesta sekä toiminut myyntiprosessissa myyjien neuvonantajana.

Kiinteistö on alun perin toiminut WasaGroup-konsernin toimitilana. Rakennusta laajennettiin vuonna 2014 ja vuokrattiin pääosin Tokmanni-tavarataloksi. WasaGroup on vastannut kiinteistön vuokraamisesta sekä kiinteistövarainhoidosta.

Vaasan Tokmanni -tavaratalo on hyvä esimerkki WasaGroup-konsernin kyvystä palvella kiinteistösijoittajia kiinteistöprojekteissa koko kiinteistösijoituksen elinkaaren ajan kiinteistökehittämisestä, kiinteistövarainhoitoon ja aina myyntiin saakka.

– WasaGroup Oy:n talousjohtaja Jani Peräsarka

Aiheesta muualla:

Ota meihin yhteyttä