WasaPlan Oy vahvasti mukana Seinäjoen asuntomessuilla

Seinäjoen asuntomessuilla on esillä kaksi WasaPlanin yksilöllisesti suunniteltua kivitaloa, kohde 11 Lakka Lakeus ja kohde 12 Villa Tango

Seinäjoen asuntomessuilla 8.7.-7.8.2016 esitellään kaksi  Juha Koivusalon suunnittelemaa kivitaloa. Talot ovat keskenään hyvin eri tyyppiset; Lakka Lakeus on vaalea, moderni ja vähäeleinen, Villa Tango taas jykevän kartanomainen ja runsaasti detaljoitu koti.  Kohteet sijaitsevat vierekkäin Lutterinkujalla.

Kohde 11 on Lakka-kivitalojen messutalo ”Lakka Lakeus” (kuvassa). Talo on suunniteltu tontin ehdoilla ja rakentajaperheen toiveiden mukaan. Rakennuksen L-muoto rajaa suojaisen oleskelupihan lämpimään ilmansuuntaan. Katujulkisivuiltaan vähäeleinen rakennus aukeaa sisäpihalla voimakkaasti kohti Kyrkösjärveä. Talon idea kiteytyy yläkerran yhtenäisessä olohuone-keittiö-tilassa; graafisesti rimoitettu korkea sisäkatto, voimakkaat linjat ja ilta-aurinkoon avautuva järvinäköala tekevät kokonaisuudesta vaikuttavan.

Kohde 12 on Forte-kivitalojen messutalo ”Villa Tango”. Talo on näyttävä, kartanovaikutteinen kivitalo Lutterinkujan päässä. Kohde on suunniteltu 5-henkisen perheen toiveiden mukaan. Tontilta avautuvan järvinäköalan vuoksi keittiö-ruokailu-olohuonetilat sekä saunaosasto on sijoitettu toiseen kerrokseen. Poikkeuksellisen runsaat parveke- ja kattoterassitilat tekevät talosta ainutlaatuisen.

Ota meihin yhteyttä