WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

WasaPlan Oy vahvasti mukana Seinäjoen asuntomessuilla

Seinäjoen asuntomessuilla on esillä kaksi WasaPlanin yksilöllisesti suunniteltua kivitaloa, kohde 11 Lakka Lakeus ja kohde 12 Villa Tango

Seinäjoen asuntomessuilla 8.7.-7.8.2016 esitellään kaksi  Juha Koivusalon suunnittelemaa kivitaloa. Talot ovat keskenään hyvin eri tyyppiset; Lakka Lakeus on vaalea, moderni ja vähäeleinen, Villa Tango taas jykevän kartanomainen ja runsaasti detaljoitu koti.  Kohteet sijaitsevat vierekkäin Lutterinkujalla.

Kohde 11 on Lakka-kivitalojen messutalo ”Lakka Lakeus” (kuvassa). Talo on suunniteltu tontin ehdoilla ja rakentajaperheen toiveiden mukaan. Rakennuksen L-muoto rajaa suojaisen oleskelupihan lämpimään ilmansuuntaan. Katujulkisivuiltaan vähäeleinen rakennus aukeaa sisäpihalla voimakkaasti kohti Kyrkösjärveä. Talon idea kiteytyy yläkerran yhtenäisessä olohuone-keittiö-tilassa; graafisesti rimoitettu korkea sisäkatto, voimakkaat linjat ja ilta-aurinkoon avautuva järvinäköala tekevät kokonaisuudesta vaikuttavan.

Kohde 12 on Forte-kivitalojen messutalo ”Villa Tango”. Talo on näyttävä, kartanovaikutteinen kivitalo Lutterinkujan päässä. Kohde on suunniteltu 5-henkisen perheen toiveiden mukaan. Tontilta avautuvan järvinäköalan vuoksi keittiö-ruokailu-olohuonetilat sekä saunaosasto on sijoitettu toiseen kerrokseen. Poikkeuksellisen runsaat parveke- ja kattoterassitilat tekevät talosta ainutlaatuisen.

Ota meihin yhteyttä