WasaPlanissa aloittanut uusi suunnittelija

Suunnittelutoimisto WasaPlanissa on aloittanut uusi arkkitehti.

Riina Norrgård on aloittanut suunnittelutoimisto WasaPlanissa arkkitehtisuunnittelijana 1.6.2016.

Riina on koulutukseltaan Bachelor of Engineering in Design of Built Environment / rakennusinsinööri (AMK). Hänellä on yli 10 vuoden kokemus arkkitehtisuunnittelutehtävistä Arkkitehtitoimisto Gerd Hytönen Oy:ssä.

Riina on osallistunut mm. vanhusten palvelutalojen, hoivakotien ja koulurakennusten sekä kerros- ja rivitalojen suunnitteluun. Hän on osallistunut niin uudisrakennusten suunnitteluun kuin saneerauksien ja laajennusten suunnitteluun.

WasaPlan jatkaa kasvua

Vuonna 2010 perustetussa WasaPlan Oy:ssä työskentelee arkkitehtisuunnittelussa nykyään 6 henkilöä ja rakennesuunnittelussa 2 henkilöä.

Suunnittelutoimisto WasaPlanin palvelut kattavat arkkitehti- ja rakennesuunnittelun palvelut. WasaPlan toteuttaa myös laajempia hankekehityssuunnitelmia sekä korjaus- ja muutosrakentamiseen liittyvää suunnittelua sekä sisustussuunnittelua.

Ota meihin yhteyttä