WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

WasaPlanissa aloittanut uusi suunnittelija

Suunnittelutoimisto WasaPlanissa on aloittanut uusi arkkitehti.

Riina Norrgård on aloittanut suunnittelutoimisto WasaPlanissa arkkitehtisuunnittelijana 1.6.2016.

Riina on koulutukseltaan Bachelor of Engineering in Design of Built Environment / rakennusinsinööri (AMK). Hänellä on yli 10 vuoden kokemus arkkitehtisuunnittelutehtävistä Arkkitehtitoimisto Gerd Hytönen Oy:ssä.

Riina on osallistunut mm. vanhusten palvelutalojen, hoivakotien ja koulurakennusten sekä kerros- ja rivitalojen suunnitteluun. Hän on osallistunut niin uudisrakennusten suunnitteluun kuin saneerauksien ja laajennusten suunnitteluun.

WasaPlan jatkaa kasvua

Vuonna 2010 perustetussa WasaPlan Oy:ssä työskentelee arkkitehtisuunnittelussa nykyään 6 henkilöä ja rakennesuunnittelussa 2 henkilöä.

Suunnittelutoimisto WasaPlanin palvelut kattavat arkkitehti- ja rakennesuunnittelun palvelut. WasaPlan toteuttaa myös laajempia hankekehityssuunnitelmia sekä korjaus- ja muutosrakentamiseen liittyvää suunnittelua sekä sisustussuunnittelua.

Ota meihin yhteyttä