WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Vaasan Moreenikuja

WasaGroup-konserni toteutti uuden liikerakennuksen Vaasan Kivihaan. Projekti valmistui joulumyyntiin 2016.

Syksyllä 2016 valmistunut kiinteistö sijaitsee palveluiden keskellä näkyvällä sijainnilla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Liikekeskus on 2-kerroksinen ja käsittää kokonaisuudessaan noin 7.300 m2. Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa toimivat elektroniikkajätti Power, urheiluliike XXL sekä Kurren Erä ja Kalastus. Rakennuksen toisessa kerroksessa vuokralaisina ovat muun muassa ohjelmistoalan yritys Visma Software, talovalmistaja SieviTalo Oy sekä siivousliike Kiffel Oy.

Innovatiivisia ratkaisuja

Kiinteistökehittäjänä WasaGroup Oy pyrkivät löytämään uusia konsepteja, joilla tehostetaan kiinteistöjen käyttöastetta, parannetaan kiinteistöinvestointien tehokkuutta sekä saavutetaan hyötyjä niin vuokralaisille kuin sijoittajille. Moreenikujan ostoskeskusalueiden kaupan kiinteistöjen rakennusoikeuksien täysimääräinen hyödyntäminen mm. toimistotiloina on yksi toimiva ratkaisu.

Toimistotilojen rakentaminen kauppakeskuksen toiseen kerrokseen on edullista ja helppoa, mikä tarjoaa laadukkaat, uudet toimistotilat kilpailukykyisellä vuokratasolla. Kiinteistöissä saadaan rakennusoikeus käytettyä myös mahdollisimman täysimääräisesti, mikä laskee investoinnin neliökustannuksia.

Koko WasaGroup-konserni vahvasti mukana rakennusprojektin jokaisessa vaiheessa

Emoyhtiö WasaGroup Oy on toiminut rakennuttajana ja valvonut rakennuksen etenemistä. Suunnittelutoimisto WasaPlan Oy on vastannut rakennuksen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta. Sen lisäksi rakennusliike WasaCon Oy on toiminut pääurakoitsijana ja konevuokraamo WasaTrade Oy on varustanut työmaan.

Liikerakennuksen investorina ja rahoittajana on toiminut WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa liiketilat vuokralaisille.

Sijainti

2 654 m2
2016
Vaasa, Kivihaka
XXL Sports and Outdoors, Power Oy, Kurren Erä ja Kalastus, Kiffel Oy, Sievitalo Oy
WGF-rahastot

Ota meihin yhteyttä