Vaasan Gneissihovi on rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen palveluiden ja tuotteiden keskus. Liikekeskuksen vuokralaiset tarjoavat tuotteita ja palveluita rakentamisen ammattilaisille ja kuluttajille niin kotiin, pihaan ja puutarhaan kuin yritysten toimitiloihin.

Kohde rakennettiin kahdessa vaiheessa. Liikekeskus käsittää kokonaisuudessaan noin 9 500 m2. Ensimmäisessä vaiheessa valmistui vuonna 2014 noin 4500 neliötä ja 2.vaiheessa valmistui keväällä 2015 n. 5000 neliötä.

WasaGroup-konsernin muokkautuvaa kokonaispalvelua

WasaGroup toimi hankekehittäjänä. Pääurakoitsijana on toiminut rakennusliike WasaCon. Työmaa on varustanut ja työmaapalveluista vastannut konevuokraamo WasaTrade. Arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto WasaPlan.

Gneissihovin liikekeskuksen rahoittajana ja tilojen vuokraajana toimii WasaGroupin hallinnoima WasaGroup Fund I -kiinteistökehitysrahasto.

Sijainti

Sijainti

Vaasa, Kivihaka

Koko

9 535 m2

Vuosi

12/2014 (vaihe 1), 3/2015 (vaihe 2)
Vuokraa
WasaGroup Oy, WasaPlan Oy, WasaTrade Oy, WasaCon Oy, Würth Oy, Värimiehet Oy, Finvacon Oy, Kårkulla Samkommun, Tammi Kiinteistötekniikka Oy, Pekkaniska Oy

Omistaja

Keskinäinen kiinteistö Oy Vaasan Gneissihovi

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ota meihin yhteyttä