WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Vaasan Gneissihovi

Vaasan Gneissihovi sijaitsee ohitustien (Valtatie 8) kupeessa ja on ensimmäinen kiinteistö tien varressa saavuttaessa Vaasaan pohjoisesta.

Vaasan Gneissihovi on rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen palveluiden ja tuotteiden keskus. Liikekeskuksen vuokralaiset tarjoavat tuotteita ja palveluita rakentamisen ammattilaisille ja kuluttajille niin kotiin, pihaan ja puutarhaan kuin yritysten toimitiloihin.

Kohde rakennettiin kahdessa vaiheessa. Liikekeskus käsittää kokonaisuudessaan noin 9.500 m2. Ensimmäisessä vaiheessa valmistui vuonna 2014 noin 4.500 m2 ja 2.vaiheessa valmistui keväällä 2015 n. 5.000 m2.

Liikekeskuksessa toimivat kiinteistö- ja rakennusalan konserni WasaGroup ja sen tytäryhtiöt: rakennusliike WasaCon, suunnittelutoimisto WasaPlan, rakennuskonevuokraamo WasaTrade Rent, teollisuuspalveluita tarjoava WasaTrade Service, teräsrakennetoimittaja WasaSteel. Vuokralaiset kiinteistössä ovat myös tarvike- ja työkalumyymälä Würth, maali- ja sisustusliike Värimiehet, nostintoimittaja Pekkaniska, kiinteistötekniikan tehtäviin erikoistunut yritys Tammi Kiinteistötekniikka Oy, monialayritys Finvacon Oy sekä Kårkulla Samkommun.

WasaGroup-konsernin muokautuvaa kokonaispalvelua

WasaGroup-konserni on ollut keskeisessä roolissa rakennushankkeessa.

WasaGroup on toiminut aktiivisena hankekehittäjänä. Pääurakoitsijana on toiminut rakennusliike WasaCon. Työmaa on varustanut ja työmaapalveluista vastannut konevuokraamo WasaTrade. Arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto WasaPlan.

Gneissihovin liikekeskuksen rahoittajana ja tilojen vuokraajana toimii WasaGroupin hallinnoima WasaGroup Fund I -kiinteistökehitysrahasto.

Sijainti

9 535 m2
12/2014 (vaihe 1), 3/2015 (vaihe 2)
Vaasa, Kivihaka
WasaGroup Oy, WasaPlan Oy, WasaTrade Oy, WasaCon Oy, Würth Oy, Värimiehet Oy, Finvacon Oy, Kårkulla Samkommun, Tammi Kiinteistötekniikka Oy, Pekkaniska Oy
Keskinäinen kiinteistö Oy Vaasan Gneissihovi

Ota meihin yhteyttä