WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Urheiluhalli, Krankka-areena, Liminka

Limingan uuteen urheiluhalliin toteutettiin monipuoliset tilat eri lajeille.

Liikuntasaliin mahtuu täysimittainen salibandykenttä sekä futsal-, koripallo-, sulkapallo-, käsipallo- ja lentopallokentät.

Kamppailulajien sekä voimailun tilat on sijoitettu liikuntasalin päätyyn, lisäksi toisessa kerroksessa sijaitseva juoksusuora ja hyppykuoppa palvelevat yleisurheilijoita. Katsomotiloissa on yhteensä istumapaikat noin 500:lle katsojalle. Toisessa kerroksessa sijaitsevat myös toimitsijatilat sekä tekniset tilat.

Tilat ovat monikäyttöiset, sillä esimerkiksi kahvila- ja infotiski toimii myös lipunmyyntipisteenä palvellen kaikkia eri rakennuksen toimintoja. Kahviosta myös aukeaa näkymä halliin suurista ikkunoista ja siirtoseinällä avautuva verryttelytila palvelee tapahtumissa lisäaulatilana.

Halli toteutettiin KVR-urakkana siten, että toteuttajaorganisaationa toimi WasaGroup Oy:n ja Rakennustoimisto Aresa Oy:n muodostama työyhteenliittymä. Hallin suunnittelusta vastasi WasaPlan Oy ja varsinaisen rakentamisen toteutti Rakennustoimisto Aresa Oy.

Hallin olosuhteet on huolella yhdessä Limingan kunnan kanssa suunniteltu vastaamaan lajiliittojen vaatimuksia ja käyttäjien toiveita.

2900 m²
2021
Liminka
Limingan kunta

Ota meihin yhteyttä