Savonlinnan Nojanmaahan valmistunut yli 3.000 neliön suuri tavaratalo. Tavaratalon rakentaminen on edennyt aikataulussaan ja tavaratalo avattiin joulumyyntiin 2016.

Itäkeskus alueelle kaavaillaan Tokmannin käyttötavaroiden tavaratalon lisäksi päivittäistavarakauppaa, ravintoloita sekä pienempiä liiketiloja. Alue tulee olemaan merkittävä kaupan keskittymä Savonlinnan itäpuolella.

Wasa360-konsepti toteutusmallina

Tokmanni-tavaratalo on kiinteistö- ja rakennusalan konserni WasaGroupin tuotantoa. Tavaratalon rakennuttajana WasaGroup Oy on vastannut suunnittelun ohjauksesta ja rakennustöiden valvonnasta. Tavaratalon arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Rakennustyömaan pääurakoitsijana on toiminut paikallinen Tuomaan Rakennus Oy.

Sijainti

Sijainti

Savonlinna

Koko

3 321 m2

Vuosi

2017

Asiakas

WasaGroup Funds III
Vuokraa
Tokmanni Oy

Omistaja

Kiinteistö Oy Savonlinna Itäkeskus I

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä