Tavaratalo käsittää n. 2.600 neliön suuruisen myymälän sekä lisäksi puutarhamyymälän. Projekti valmistui joulumyyntiin vuoden 2015 loppupuolella.

Myymälä tarjoaa monipuolisen valikoiman esimerkiksi kuivia elintarvikkeita, vaatteita ja asusteita sekä kodin käyttötavaroita. Myymälässä on taxfree-palvelut ja Tokmanni verkkokaupan nouto- ja Veikkauksen pelipiste. Myymälän yhteydessä palvelee lisäksi puutarhamyymälä.

WasaGroup-konsernin tuotantoa

WasaGroup Oy on vastannut tavaratalohankkeen kiinteistökehityksestä. Rakennusliike WasaCon on toiminut kohteen KVR-urakassa pääurakoitsijana. Tavaratalon on suunnitellut WasaPlan Oy, joka on vastannut arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta. Tavaratalon teräsrungon on toimittanut WasaSteel Oy. Rakennustyömaalla päätoteuttajana on toiminut Astora-Rakennus Oy.

Kohde on WGF III -kiinteistökehitysrahaston ensimmäinen sijoituskohde. WGF III -rahasto on rahoittanut investoinnin ja vuokrannut kiinteistön Tokmanni Oy:lle pitkäaikaisella vuokrasopimuksella.

Sijainti

Sijainti

Nivala

Koko

2 653,5 m2

Vuosi

2015
Vuokraa
Tokmanni Oy

Omistaja

WGF-rahastot

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä