Laitilaan valtatie 8:n (Rauma-Turku) ja kantatie 48:n (Uusikaupunki-Tampere) vilkkaaseen risteykseen rakennettiin n. 2.500 neliön suuruiseen tavarataloon tulee Tokmanni-myymälä. Kiinteistöön tuli myös n. 210 neliön suuruinen puutarhamyymälä.

Kohde valmistui suunnitellussa aikataulussa 12.11.2015.

WasaGroup-konsernin tuotantoa

Rakennusliike WasaCon on toiminut kohteen KVR-urakassa pääurakoitsijana. Tavaratalon on suunnitellut WasaPlan Oy, joka on vastannut arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta. Tavaratalon teräsrungon on toimittanut WasaSteel Oy. Rakennustyömaalla päätoteuttajana on toiminut Astora-Rakennus Oy.

Laitilan Tokmanni -tavaratalo on WGF I -kiinteistökehitysrahaston sijoituskohde. WGF I -rahasto on vastannut tavaratalohankkeen kiinteistökehityksestä, rahoituksesta sekä kiinteistön vuokraamisesta pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Tokmanni Oy:lle.

Sijainti

Sijainti

Laitila

Koko

2 786 m2

Vuosi

2015

Asiakas

WGF-rahastot
Vuokraa
Tokmanni Oy

Omistaja

WGF-rahastot

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä