Kohde sijaitsee Vaasan kaupungin keskusta-alueen vieressä, Klemettilän liikealueella osoitteessa Opistokatu 12. Klemettilä kuuluu Vöyrin kaupungin suuralueeseen. Vain rautatie erottaa alueen keskustasta.

Hyvät liikenneyhteydet, keskeinen sijainti n. 800 metrin päässä Vaasan torilta ja riittävä asiakaspaikoitus ovat yksi myymälärakennuksen valtti Vaasan keskustan kupeessa.

Liikerakennus pitää sisällään ensimmäisen kerroksen myymälä- ja toimistotiloja sekä toisen kerroksen toimistotilat ja koko rakennuksen kokoisen kellarin. Liikerakennus käsittää yhteensä noin 2.000 m2 toimisto- ja myymälätiloja sekä noin 750 m2 kellaritilat.

Liikekeskuksessa toimivat apteekkien kirjanpitoon ja taloushallintaan erikoistunut yritys Oy Toimialakirjanpito, Turva-alan yritys Anvia Securi Oy, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö (SPEK), kiinteistövahinkojen korjaaja Polygon Finland Oy sekä Vaasan Sähköasennus Oy.

Wasa360-konsepti toteutusmallina

Liikepaikkaa on kehittänyt kiinteistökehittäjä WasaGroup Oy. WasaCon Oy on toiminnut hankkeen pääurakoitsijana. Pääsuunnittelija WasaPlan Oy on vastannut arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta.

Gneissihovin liikekeskuksen rahoittajana ja tilojen vuokraajan toimii WasaGroupin hallinnoima WasaGroup Fund I -kiinteistökehitysrahasto.

Sijainti

Sijainti

Vaasa

Koko

1 832 m2

Vuosi

2014

Asiakas

WGF-rahastot
Vuokraa
Oy Toimialakirjanpito, Anvia Securi Oy, Suomen pelastusalan keskusjärjestö (SPEK), Polygon Finland Oy, Vaasan Sähköasennus Oy (VASEL)

Omistaja

Keskinäinen Kiinteistö Oy Svennan Kulma

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ota meihin yhteyttä