WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Suomen Terveystalo Lapua

Lapuan Alangon alueelle tulee Terveystalo

WasaGroup rakensi toimitilan Suomen Terveystalo Oy:lle Lapuan Alangon alueelle. Toimitila on noin 350 neliön kokoinen.

Kasvava keskus

Helmikuussa 2018 avattu kauppakeskus Ruuti on valmistunut kokonaisuudessaan. Ensimmäisessä vaiheessa kauppakeskuksessa aloittivat toimintansa K-Rauta, K-Supermarket ja Tokmanni-tavaratalo, ja lokakuussa myös Jysk ja Suomen Terveystalo Oy pääsivät avaamaan ovensa.

Alueelle suunnitellaan vielä lisää myymälärakennusta, jotka voivat tarjota tiloja esimerkiksi päivittäistavara-, käyttötavara- ja muulle tilaa vievälle kaupalle. Lapuan uusi kauppakeskus monipuolisine palveluineen tarjoaa mielenkiintoisen ja vetovoimaisen kaupan keskittymän Lapuan, Kauhavan ja Härmän talousalueelle.

Wasa360-konsepti toteutusmallina

Liikepaikkaa on kehittänyt kiinteistökehittäjä WasaGroup Oy. WasaGroup suunnittelee rakennettavat ja vuokrattavat liiketilat sekä vastaa kohteiden rakennuttamisesta. Kohteen suunnittelun tekee suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.
Uusien rakennettavien liikerakennuksien investorina ja rahoittajana toimii WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennukset vuokralaisille.

Sijainti

350 m2
2018
Lapua
Suomen Terveystalo
WasaGroup Funds III