WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

WasaGroup toteutti KVR-urakkana uuden Sale-myymälän Rymättylään Turun Osuuskaupalle. Uusi myymälä on noin 600 neliöinen myymälärakennus, mikä on noin neljännes enemmän kuin entisessä myymälässä.

Avaimet käteen Wasa360-konseptilla

Kiinteistökehittäjä WasaGroup Oy toteutti kohteen. WasaGroup suunnitteli rakennettavat liiketilat sekä vastasi kohteen rakennuttamisesta. Rakennustyömaan urakoitsijana toimi WasaGroupin pitkäaikainen yhteistyökumppani Astora-Rakennus Oy. Kohteen suunnittelun teki suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

Sijainti

Sijainti

Rymättylä

Koko

600 m2

Tyyppi

Liikekeskus

Vuosi

2019

Omistaja

Turun Osuuskauppa

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä