Spinellikujalle valmistui päiväkotirakennus noin 160 lapselle. Rakennuksen pinta-ala on noin 1.500 neliötä ja se sijaitsee Kivistön kaupunginosassa Kivistön koulun ympäristön kaava-alueella.

Pilke Päiväkoti

Uusi päiväkoti toimii Vantaan kaupungin ostopalvelupäiväkotina ja päiväkotitoimintaa harjoittaa Pilke Päiväkodit.

Wasa360-toimintamallin ansiosta WasaGroup toteutti uuden päiväkodin, joka tarjoaa niin lapsille terveellisen ja turvallisen ympäristön kuin henkilökunnalle päiväkodin arvoja ja toimintaa tukevan ympäristön.

Wasa360-tuotantoa

WasaGroup Oy toimi hankkeessa kiinteistökehittäjänä ja rakennuttajana. Kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastasi suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

Uusien rakennettavien rakennuksien investorina ja rahoittajana toimii WGF II -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennukset vuokralaisille.

Sijainti

Sijainti

Vantaa

Koko

1513 m2

Vuosi

2017

Asiakas

WasaGroup Funds II
Vuokraa
Pilke-Päiväkodit Oy

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä