Raisioon on valmistunut uusi päiväkotikiinteistö, Lautamiehenkadun päiväkoti. Lautamiehenkadun päiväkoti rakennettiin sisäilmaongelmien vuoksi suljetun ja puretun päiväkodin tilalle. Uusi Lautamiehenkadun päiväkoti tarjoaa koko- ja osapäivähoitoa 1-5 vuotiaille lapsille. Päiväkodissa on paikkoja 70 lapselle.

WGF II -rahasto on vuokrannut kiinteistön pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Apula päiväkodeille, joka tuottaa kohteessa varhaiskasvatuspalvelut.

Wasa360-konseptilla toteutettu päiväkotikiinteistöhanke

Päiväkotikiinteistöä on kehittänyt kiinteistökehittäjä WasaGroup Oy. WasaGroup on vastannut kohteen suunnittelunohjauksesta, rakennuttamisesta ja projektinjohdosta. WasaGroup-konserniin kuuluva WasaPlan on vastannut kohteen suunnittelusta.

WGF II -rahasto on rahoittanut kohteen ja vuokraa sen Apula Päiväkodeille pitkäaikaisella vuokrasopimuksella.

Sijainti

Sijainti

Raisio

Tyyppi

Päiväkoti

Vuosi

2019
Vuokraa
Apula päiväkodit

Omistaja

WasaGroup Funds II Ky

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä