Uusi päiväkotikiinteistö on yksityisen kiinteistökehitysrahaston rahoittama kiinteistö, jossa päiväkotitoiminnasta vastaa ostopalveluna Verkanappulat Oy.

Kiinteistö sijaitsee Loimaan keskustassa Valtatie 213 ja E64 risteyksen tuntumassa. Kohde valmistui alkusyksystä 2016.

Päiväkotirakennuksen vuokraa Verkanappulat Oy, joka toimii Loimaan kaupungin ostopalvelupäiväkotina. Verkanappulat on päiväkotiyritys, joka toimii Turun ympäristössä yhdessätoista eri pisteessä kuudella eri paikkakunnalla tarjoten yksilöllistä ja yhteisöllistä, kodinomaista ja kiireetöntä varhaiskasvatusta turvallisessa, hyväksyvässä ympäristössä. Päiväkotikohde on suunniteltu vastaamaan Verkanappuloiden toiminta-ajatusta.

Nappulakosken päiväkoti tarjoaa osa- ja kokopäivähoitoa sekä esiopetusta 1-6 -vuotiaille lapsille. Päiväkodissa on neljä eri ryhmää, joista yksi on alle kolmevuotiaille ja joista yhdessä tarjotaan esiopetusta.

Wasa360-konsepti toteutusmallina

WasaGroup on toiminut hankkeen kiinteistökehittäjänä etsien päiväkotikohteen sekä vuokralaisen WGF II -kiinteistökehitysrahastolle, joka rahoittaa kohteen ja vuokraa sen käyttäjälle. Rakennuksen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta on vastannut WasaPlan Oy.

Sijainti

Sijainti

Loimaa

Koko

711,5 m2

Vuosi

8/2016

Asiakas

WGF-rahastot
Vuokraa
Verkanappulat Oy

Omistaja

WGF-rahastot

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ota meihin yhteyttä