WasaGroup Oy on rakennuttanut Lempäälään uuden päiväkodin. Päiväkoti on palvelusetelipäiväkoti, jonka palveluntuottajana toimii Suomen Tenavapäiväkodit Oy.

Suomen Tenavapäiväkotien on Lempäälän ensimmäinen palvelusetelipäiväkoti. Palvelusetelipäiväkoti tarjoaa perheille uuden palvelumuodon Lempäälän varhaiskasvatuksessa.

Uuteen päiväkotiin tulee 63 paikkaa ja päiväkotia on mahdollista laajentaa myöhemmin 90 paikkaiseksi. Uuden päiväkodin palvelukonseptin painotusalue on luontokasvatus.

Wasa360-konsepti toteutusmallina

WasaGroup on toiminut hankkeen kiinteistökehittäjänä etsien päiväkotikohteen sekä vuokralaisen WGF II -kiinteistökehitysrahastolle, joka rahoittaa kohteen ja vuokraa sen käyttäjälle. Rakennuksen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta on vastannut WasaPlan Oy.

Sijainti

Sijainti

Lempäälä

Koko

595,5 m2

Vuosi

2017

Asiakas

WasaGroup Funds II
Vuokraa
Suomen Tenavapäiväkodit Oy

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä