WasaGroup jatkaa yhteistyötä Verkanappuloiden kanssa rakennuttamalla uuden 84-paikkaisen, 826 neliöisen päiväkodin Laitilaan. Kohde sijaitsee Papinhaassa, lähellä Härinänjokea.

Verkanappulat on yksi Suomen suurimpia yksityisomistuksessa olevia päiväkotiyrityksiä. Päiväkotikohde on suunniteltu vastaamaan Verkanappuloiden toiminta-ajatusta, eli tarjoamaan laadukasta, yksilöllistä ja monipuolista, kodinomaista ja kiireetöntä varhaiskasvatusta turvallisessa, hyväksyvässä ympäristössä. Päiväkodissa tulee olemaan neljä ryhmää.

Wasa360-konsepti toteutusmallina

WasaGroup toimi hankkeen kiinteistökehittäjänä etsien päiväkotikohteen sekä vuokralaisen WGF II -kiinteistökehitysrahastolle, joka rahoitti kohteen ja vuokrasi sen käyttäjälle. Rakennuksen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastasi WasaPlan Oy.

Sijainti

Sijainti

Laitila

Koko

826 m2

Tyyppi

Päiväkoti

Vuosi

2018
Vuokraa
Verkanappulat Oy

Omistaja

WasaGroup Funds ll Ky

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä