OP-Arena sijaitsee Sepänkylän keskustassa, kunnan suuren koulukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Kokonaisuudessaan urheiluhalli käsittää noin 3200 neliömetriä. Hallissa on kaksi täysikokoista palloiluhallia sekä sosiaalitilat. Hallista löytyy myös kahvio sekä EasyFit-liikuntakeskus.

Sepänkylä on Mustasaaren kunnan keskustaajama, jossa on sekä omakotitalo-, rivitalo- että kerrostaloasumista. Koulukeskusta tullaan laajentamaan merkittävästi tulevina vuosina osana Mustasaaren kunnan koulutuksen keskittämisstrategiaa.

Wasa360-tuotantoa

Liikuntahallin vuokralaisena ovat sekä Mustasaaren kunta että yksityisen urheiluhallioperaattori Joensuun Liikuntakeskus Oy. Tilat palvelevat kunnan koululiikuntaa arkisin päiväaikaan. Joensuun Liikuntakeskus Oy vastaa toiminnasta ja vuokraa tiloja arki-iltaisin ja viikonloppuisin muiden toimintojensa ohella. Vaasan Osuuspankki on hallin sponsorina minkä takia sen nimi on OP Arena.

OP-Arena on täysin yksityisin varoin toteutettu hanke ja sen käyttöaste on erittäin korkea. Hankeen toteuttamisesta on vastannut WasaGroup-konserni, joka on toteuttanut hallin ainutlaatuisen Wasa360-konseptinsa mukaisesti. Kyseessä on täysin uudenlainen konsepti toteuttaa koululiikunnan vaatimat tilat muita ratkaisuja edullisemmin.

Wasa360-konseptissa yhdistyvät tehokas hankekehitys, innovatiivinen ja kokonaisvaltainen suunnittelu, suunnitelmallinen ja laadukas rakentaminen sekä ammattitaitoinen ja kustannustehokas kiinteistön ylläpito. Konseptissa WasaGroup-konsernin tuotantoyhtiöt toimivat yhteistyössä tilojen valmistelussa.

Hankkeessa ei ole käytetty lainkaan julkista rahaa. WasaGroup Funds Oy:n hallinnoima WGF II -kiinteistörahasto vastaa urheiluhallin kiinteistöinvestoinnista sijoittamalla hankkeeseen rahaston sijoittajilta kerättyjä varoja sekä omistamalla ja vuokraamalla hallin.

 

Sijainti

Sijainti

Mustasaari, Sepänkylä

Koko

3 200 m2

Vuosi

2017

Omistaja

WGF-rahastot

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ota meihin yhteyttä