WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä
OP-Arena sijaitsee Sepänkylän keskustassa, kunnan suuren koulukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Kokonaisuudessaan urheiluhalli käsittää noin 3200 neliömetriä. Hallissa on kaksi täysikokoista palloiluhallia sekä sosiaalitilat. Hallista löytyy myös kahvio sekä EasyFit-liikuntakeskus.

Sepänkylä on Mustasaaren kunnan keskustaajama, jossa on sekä omakotitalo-, rivitalo- että kerrostaloasumista. Koulukeskusta tullaan laajentamaan merkittävästi tulevina vuosina osana Mustasaaren kunnan koulutuksen keskittämisstrategiaa.

Wasa360-tuotantoa

Liikuntahallin vuokralaisena ovat sekä Mustasaaren kunta että yksityisen urheiluhallioperaattori Joensuun Liikuntakeskus Oy. Tilat palvelevat kunnan koululiikuntaa arkisin päiväaikaan. Joensuun Liikuntakeskus Oy vastaa toiminnasta ja vuokraa tiloja arki-iltaisin ja viikonloppuisin muiden toimintojensa ohella. Vaasan Osuuspankki on hallin sponsorina minkä takia sen nimi on OP Arena.

OP-Arena on täysin yksityisin varoin toteutettu hanke ja sen käyttöaste on erittäin korkea. Hankeen toteuttamisesta on vastannut WasaGroup-konserni, joka on toteuttanut hallin ainutlaatuisen Wasa360-konseptinsa mukaisesti. Kyseessä on täysin uudenlainen konsepti toteuttaa koululiikunnan vaatimat tilat muita ratkaisuja edullisemmin.

Wasa360-konseptissa yhdistyvät tehokas hankekehitys, innovatiivinen ja kokonaisvaltainen suunnittelu, suunnitelmallinen ja laadukas rakentaminen sekä ammattitaitoinen ja kustannustehokas kiinteistön ylläpito. Konseptissa WasaGroup-konsernin tuotantoyhtiöt toimivat yhteistyössä tilojen valmistelussa.

Hankkeessa ei ole käytetty lainkaan julkista rahaa. WasaGroup Funds Oy:n hallinnoima WGF II -kiinteistörahasto vastaa urheiluhallin kiinteistöinvestoinnista sijoittamalla hankkeeseen rahaston sijoittajilta kerättyjä varoja sekä omistamalla ja vuokraamalla hallin.

 

Sijainti

Sijainti

Mustasaari, Sepänkylä

Koko

3 200 m2

Vuosi

2017

Omistaja

WGF-rahastot

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä