WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Maaningan päiväkoti, Kuopio

WGF II -rahasto toteuttaa päiväkodin Kuopioon.

Kohde tulee sijaitsemaan Maaningan entisessä kunnassa, joka liittyi Kuopioon kuntaliitoksella vuonna 2015. Kuntakeskus on kaunis ja huollettu alue, josta löytyy myös paljon palveluja.  Tilojen suunnittelussa on huomioitu sisä- ja ulkotilojen toiminnollisuus, terveellisyys, turvallisuus ja viihtyisyys.

Wasa360-konsepti toimintamallina

WasaGroup on toiminut hankkeen kiinteistökehittäjänä etsien päiväkotikohteen sekä vuokralaisen WGF II -kiinteistökehitysrahastolle, joka rahoittaa kohteen ja vuokraa sen käyttäjälle. Rakennuksen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta on vastannut WasaPlan Oy.

WGF II -kiinteistökehitysrahasto investoi uusiin toteutettaviin vuokrakiinteistöihin, joissa vuokralaisina on julkisia tahoja ja julkisille tahoille palveluita tuottavia yrityksiä. Rahaston strategiana on tuottaa uusia laadukkaita kiinteistöjä, jotka on suunniteltu ja toteutettu palvelemaan käyttäjiä sekä myydä kiinteistöjä mielenkiintoisina kiinteistöportfolioina lyhyen vuokrausajan kuluttua.

Sijainti

751 m2
2018
Kuopio
Kuopion kaupunki
WasaGroup Funds ll Ky

Ota meihin yhteyttä