WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

Maaningan päiväkoti, Kuopio

Näytä kaikki referenssit

Kohde sijaitsee entisessä Maaningan kunnassa, joka liittyi Kuopioon kuntaliitoksella vuonna 2015. Kuntakeskus on kaunis ja huollettu alue, josta löytyy myös paljon palveluja.  Tilojen suunnittelussa on huomioitu sisä- ja ulkotilojen toiminnollisuus, terveellisyys, turvallisuus ja viihtyisyys.

Wasa360-konsepti toimintamallina

WasaGroup toimi hankkeen kiinteistökehittäjänä etsien päiväkotikohteen sekä vuokralaisen WGF II -kiinteistökehitysrahastolle, joka rahoitti kohteen ja vuokrasi sen käyttäjälle. Rakennuksen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastasi WasaPlan Oy.

WGF II -kiinteistökehitysrahasto investoi uusiin toteutettaviin vuokrakiinteistöihin, joissa vuokralaisina on julkisia tahoja ja julkisille tahoille palveluita tuottavia yrityksiä. Rahaston strategiana on tuottaa uusia laadukkaita kiinteistöjä, jotka on suunniteltu ja toteutettu palvelemaan käyttäjiä sekä myydä kiinteistöjä mielenkiintoisina kiinteistöportfolioina lyhyen vuokrausajan kuluttua.

Sijainti

Sijainti

Kuopio

Koko

751 m2

Tyyppi

Päiväkoti

Vuosi

2018
Vuokraa
Kuopion kaupunki

Omistaja

WasaGroup Funds ll Ky

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä