WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

Vaasan Klemettilän liikekeskuksen hanke toteutettiin Wasa360-palvelumallin mukaisesti, jossa WasaGroup vastasi kiinteistöhankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä Tuohex Kiinteistörahasto kohteen rahoituksesta ja vuokraamisesta.

WasaCon Oy toimi urakoitsijana niin McDonald’sin kuin Lidl:n rakennusten toteuttamisessa ja molemmat valmistuivat aikataulussaan. Yhteistyö hankkeeseen osallistuneiden tahojen välillä toimi erinomaisesti ja alueen kokonaisuus valmistui sujuvasti kolmessa vaiheessa.

Sijainti

Vaasa

Tyyppi

Liikekeskus

Vuosi

2021

Omistaja

Tuohex Kiinteistörahasto I

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä