WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

Kvartsikadulle toteutettu toimitilaympäristöä sijaitsee Vaasan Kivihaassa, joka on yksi Vaasan seudun kehittyneimpiä ja kasvavimpia yrityselämän keskuksia. Kvartsikatu sijoittuu hyvien liikenneyhteyksien varrelle Kokkolantien läheisyyteen, josta on hyvät kulkuyhteydet naapurikuntiin sekä kaikkialle Vaasan.

Kaksikerroksisessa kiinteistössä on kerrosalaa 8 900 m². Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa toimii monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja palveluyrityksiä ja rakennuksen toisessa kerroksessa on toimistotiloja useammalle eri toimijalle.

Wasa360-konsepti toteutusmallina

Liikepaikan kiinteistökehittäjä ja rakennuttajan toimi WasaGroup Oy. WasaPlan Oy vastasi kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta. Kohteen pääurakoitsijana toimi WasaCon Oy.
Kokonaisuuden investorina ja rahoittajana toimii WGF III-kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa tilat vuokralaisille.

Sijainti

Sijainti

Vaasa

Koko

8 900 m²

Vuosi

2020

Asiakas

WasaGroup Funds III

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä