WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Kvartsikatu, Vaasa

Vaasan Kivihaassa sijaitsevalle Kvartsikadulle on suunnitteilla toimitilaympäristö.

Kvartsikadulle toteutetaan toimitilaympäristöä, jossa tulee olemaan liike- sekä toimistotiloja.

Vuonna 2019 valmistuva Kvartsikadun toimitilaympäristö tulee sijaitsemaan Vaasan Kivihaassa, joka on yksi Vaasan seudun kehittyneimpiä ja kasvavimpia yrityselämän keskuksia.

Kvartsikatu sijoittuu hyvien liikenneyhteyksien varrelle Kokkolantien läheisyyteen, josta on hyvät kulkuyhteydet naapurikuntiin sekä kaikkialle Vaasan.

Kiinteistöstä on suunniteltu 2-kerroksista ja kerrosala tulee olemaan 8 900 m2. Kiinteistön ensimmäiseen kerrokseen on suunniteltu tulevan liiketilat ja toiseen kerrokseen toimistotiloja. Tontille tulee laajat ja ilmaiset pysäköintialueet.

Wasa360-konsepti toteutusmallina

Liikepaikkaa kehittää kiinteistökehittäjä WasaGroup Oy. WasaGroup suunnittelee rakennettavia ja vuokrattavia liiketiloja sekä vastaa kohteiden rakennuttamisesta. WasaPlan Oy vastaa kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta.
Uusimman rakennettavan kokonaisuuden investorina ja rahoittajana toimii WGF III-kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa tilat vuokralaisille.

Sijainti

8 900m2
2019
Vaasa
WasaGroup Funds III