Kirjo, Helsingin Jätkäsaari

Näytä kaikki referenssit

Etsinnässä uudet toimitilat Helsingin keskustan tuntumasta? Jätkäsaareen nouseva 13-kerroksinen Kirjo tarjoaa uniikin tavan yhdistää työskentely ja vapaa aika.

Kirjossa ulottuvillasi on huippumodernien toimisto- ja liiketilojen sekä coworking-mahdollisuuksien lisäksi laaja palvelukattaus – nauti hyvästä ruoasta, shoppaile, urheile, rentoudu ja juhli. Kaiken kruunaa kauniit ja esteettömät näköalat kauas merelle.

Monien mahdollisuuksien Kirjo on WasaGroupin historian suurin hybridikiinteistö, ja sen konseptointiin sekä suunnitteluun on investoitu merkittävästi. Kirjon arkkitehtuurissa on otettu tarkasti huomioon erilaiset tilatarpeet. Lounaiseen horisonttiin näkymän avaavat kaartuvat ikkunat täydentävät eri kerroksien suuria ja avaria tiloja. Pienemmät ja enemmän yksityisyyttä vaativat tilat soveltuvat erinomaisesti rakennuksen koillispuolelle, jota kehystää tyylikäs ristikkomainen julkisivu.

Sijainti

Helsinki, Jätkäsaari

Koko

16 000 m2

Tyyppi

Liikekeskus, toimisto, liikunta ja urheilu

Kesto

2028

Tilaesittely

Tutustu Kirjon alustavaan kerroskohtaiseen alustavaan ja muunneltavaan suunnitelmaan. Voit tarkastella sekä asemapiirustusta, kuvituksia että kerrosten 1, 2, 3 ja 13 pohjapiirustuksia suurempana klikkaamalla niitä.

Kirjo tulee sijaitsemaan Länsisatamankadun varrella uuden Satamaparkkitalon vieressä. Länsisataman terminaalit ovat vain muutaman sadan metrin päässä.

Kunnianhimoiseen projektiin osallistuvat WasaGroupin ja Sjäelsö Oy:n lisäksi arkkitehtitoimisto ALA sekä designtoimisto BOND.

Kerrosten tarkat neliömäärät päivittyvät tälle sivulle hankkeen edetessä.

Kirjon asemapiirros.

Kellari ja 1. krs

Kirjon kellarikerroksessa on paljon pysäköintitilaa vuokralaisille ja asiakkaille. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy ravintola, runsaasti tilaa seurustelulle ja erilaisille tapahtumille sekä vähän liiketilaa. Palvelut on tarkoitettu kaikille vuokralaisista lauttamatkustajiin – asiakkaiden kirjo on siis laaja. Kerroksesta avautuu myös suora yhteys uimarannalle, jossa voi virkistyä kesäpäivinä.

 

2. krs

Avara toinen kerros on tarkoitettu liiketiloille. Kerrokseen mahtuu joko monta pientä liikettä tai yksi suurempi liike. Myös virkistäytymiselle ruoan ja juoman parissa on varattu kerroksesta tilaa. Suuri huonekorkeus, luonnonvalo sekä hulppea merinäköala tekevät ostosreissusta entistä nautinnollisemman.

 

3. krs

Kolmannesta kerroksesta löytyy yhteiset coworking-tilat – verkostoidu ja löydä täysin uudenlaisia, inspiroivia työskentelymuotoja. Tauoilla voi nauttia ruoasta sekä rentoutua vehreällä terassilla ja ihailla merimaisemia.

4.-6. krs

Modenreille toimisto- ja neuvottelutiloille on varattu Kirjosta useampi kerros. Muuntojoustavia tiloja voi hyödyntää tehokkaasti myös tarpeiden muuttuessa. Tiloilla on BREEAM-ympäristöluokitus.

7.-12. krs

Toimistotilojen yläpuolelle rakennetaan viihtyisä huoneistohotelli. Hotellin ylelliset huoneet ovat tarkoitettu kaikenlaisten matkailijoiden lyhytaikaiseen tarpeeseen.

13. krs

Kirjon kruununa on näköalabaari, jonne kaikki ovat tervetulleita nauttimaan Jätkäsaaren yöstä. Myös yksityistilaisuuksia voidaan järjestää. Selkeinä päivinä baarista näkee jopa Tallinnaan asti.

Jätkäsaari – Euroopan vilkkaimman matkustajasataman koti

Loistavat puitteet työlle ja vapaa-ajalle

Jätkäsaari on osa Helsingin keskustan kupeessa sijaitsevaa Länsisatamaa, joka on yksi Helsingin voimakkaimmin kehittyvistä kaupunginosista. Asukaskanta koostuu lähinnä nuorista aikuisista sekä lapsiperheistä.

Elämä Jätkäsaaressa on vilkasta – sataman kautta kulkee runsaasti sekä matkustaja- että tavaraliikennettä. Laivayhteydet Tallinnaan ja Pietariin ovat nopeat. Jätkäsaaresta on myös loistavat raitiovaunu-, bussi-, metro- sekä pyöräily-yhteydet eri puolille Helsinkiä. Kaiken vilinän keskellä Jätkäsaaressa voi rentoutua esimerkiksi suuressa Hyväntoivonpuistossa, joka tulee valmistuessaan olemaan jopa 20 hehtaarin suuruinen.

Jätkäsaari kasvaa ja kehittyy koko ajan. Eloisa ja kansainvälinen ilmapiiri, hyvät kulkuyhteydet ja palvelut, moderni arkkitehtuuri, merelliset maisemat sekä erilaiset liikuntamahdollisuudet tekevät Jätkäsaaresta houkuttelevan myös yrityksille.

Tästä linkistä pääset tarkastelemaan Kirjon sijaintia Google Mapsissa.

Liikenneyhteydet Jätkäsaaresta:

  • 10 min raitiovaunulla keskustaan
  • 9 min metrolla Ruoholahden asemalle
  • 8 min keskustaan pyöräilybaanaa pitkin (1,9 km)
  • 45 min bussilla Helsinki-Vantaan lentoasemalle (23 km)
  • 90 min lautalla Tallinnaan

Kiinnostuitko tästä kohteesta?