Kiillekujan päiväkoti sijaitsee Kivihaan ostoskeskusalueen laidalla metsän vieressä. Kiinteistö on aiemmin toiminut ravintolakiinteistönä.

Tilojen suunnittelussa on alusta lähtien huomioitu sisä- ja ulkotilojen toiminnollisuus, terveellisyys, turvallisuus ja viihtyisyys. Päiväkodissa ostopalvelupäiväkotitoimintaa Vaasan kaupungille harjoittaa Provida Oy.

Yhteistyö WasaGroupin kanssa on sujunut uskomattoman hyvin. Projektin johtaminen ja tiedotus kiinteistön muutostöiden osalta on ollut ensiluokkaista.
– Katja Rajala, Toimitusjohtaja, Provida Oy

Koko WasaGroup-konserni vahvasti mukana rakennusprojektin jokaisessa vaiheessa

WasaGroup-konserni on toteuttanut kiinteistössä muutos- ja laajennustyöt, joilla tilat on muutettu nykyaikaiseksi päiväkodiksi ja piha-alueet toimiviksi leikkialueiksi. Muutostyöt on suunnitellut WasaPlan Oy, joka on hoitanut myös rakennuslupaprosessin. WasaCon Oy on toiminut kohteen pääurakoitisijana. Päiväkodin kiinteistöinvestoinnin on rahoittanut WGF II -kiinteistökehitysrahasto.

Sijainti

Sijainti

Vaasa

Koko

400 m2

Vuosi

2012 (laajennus ja muutos 2015)
Vuokraa
Provida Oy

Omistaja

WGF-rahastot

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä