WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

Kampusrakennus, Jyväskylä

Näytä kaikki referenssit

WasaGroup toteutti Jyväskylän Korpilahdelle Tähtiniemen alueelle kampusrakennuksen Alkio-opistolle ja Humanistiselle ammattikorkeakoululle (Humak). Yksikerroksinen n. 1200 m2:n puurakennus valmistui vuoden 2020 lopussa. WasaGroup vastasi uusien tilojen suunnittelusta, rakennuttamisesta ja vuokraamisesta.

WasaGroup, Alkio-opisto ja Humak haluavat tarjota tuleville opiskelijoille viihtyisät tilat tukemaan laadukasta opetusta Päijänteen rantamaisemissa Tähtiniemessä. Uuden kampusrakennuksen myötä Tähtiniemessä opiskelee noin 500 opiskelijaa.

Wasa360-konsepti ainutlaatuinen ja tehokas tapa toteuttaa uusia tiloja

WasaGroup toteutti kampusrakennuksen ainutlaatuisella Wasa360-konseptillaan. Wasa360-konseptissa WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko hankkeesta vastaten sen kehittämisestä, projektinjohdosta, suunnittelusta ja toteutuksesta sekä vuokraamisesta. Investoinnin rahoittaa kokonaisuudessaan vuokranantajana toimiva WGF II-rahasto. Rakennusurakoitsijana kohteessa toimii RPP Rakennus Oy.

Sijainti

Korpilahti, Jyväskylä

Koko

1 200 m2

Tyyppi

Koulu

Vuosi

2020

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä