WasaGroup suunnitteli ja rakennutti uuden hyvinvointikeskuksen Sieviin. Uudessa hyvinvointikeskuksessa toimii Peruspalvelukuntayhtymä Kallio.

Alusta saakka monipuolisiksi suunnitelluissa tiloissa palvelevat lääkärin ja hoitajan vastaanotto, laboratorion näytteenotto, työterveyshuolto ja työfysioterapeutti, kotihoito, neuvola ja perhetyö, toiminta- ja puheterapia, terapia ja sosiaalikeskus, sydän- ja diabeteshoitajan palvelut sekä uutena terapiakeskuksen psykiatristen sairaanhoitajien depressiohoitajan palvelut.

Wasa360-tuotantoa

Kohteen kiinteistökehittäjänä ja rakennuttajana toimi WasaGroup Oy ja arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastasi suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

Uusien rakennettavien rakennuksien investorina ja rahoittajana toimii WGF II -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennukset vuokralaisille, tässä tapauksessa Sievin kunnalle.

Sijainti

Sievi

Koko

1000 m2

Tyyppi

Terveys- ja hyvinvointikeskus

Vuosi

2020
Vuokraa
Sievin kunta

Omistaja

WasaGroup Funds II Ky

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä