WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Hyvinvointikeskus, Sievi

WasaGroup toteutti Sieviin uuden terveys- ja hyvinvointikeskuksen.

WasaGroup suunnitteli ja rakennutti uuden hyvinvointikeskuksen Sieviin. Uudessa hyvinvointikeskuksessa toimii Peruspalvelukuntayhtymä Kallio.

Alusta saakka monipuolisiksi suunnitelluissa tiloissa palvelevat lääkärin ja hoitajan vastaanotto, laboratorion näytteenotto, työterveyshuolto ja työfysioterapeutti, kotihoito, neuvola ja perhetyö, toiminta- ja puheterapia, terapia ja sosiaalikeskus, sydän- ja diabeteshoitajan palvelut sekä uutena terapiakeskuksen psykiatristen sairaanhoitajien depressiohoitajan palvelut.

Wasa360-tuotantoa

Kohteen kiinteistökehittäjänä ja rakennuttajana toimi WasaGroup Oy ja arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastasi suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

Uusien rakennettavien rakennuksien investorina ja rahoittajana toimii WGF II -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennukset vuokralaisille, tässä tapauksessa Sievin kunnalle.

1000 m2
Terveys- ja hyvinvointikeskus
2020
Sievi
Sievin kunta
WasaGroup Funds II Ky

Ota meihin yhteyttä