WasaGroup rakennutti Vaasaan Hiilloskujalle hoivakotiyksikön ja vuokrasi sen Esperi Carelle pitkällä vuokrasopimuksella.

Esperi-koteja kuntoutujille

Hoivakoti on asuntotyyppinen yksikkö, joka koostuu kahdesta rakennuksesta. Toisessa on 15 asumispaikkaa ja toisessa 4 tukiasuntoa.

Wasa360-konseptilla toteutetut Esperi-kodit tulevat tarjoamaan asumisratkaisut mielenterveysongelmista kuntoutuville turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä, joka tukee asukkaiden kuntoutumisen polkua itsenäiseen asumiseen.

Esperi Care vastaa asumis- ja tukipalveluista, jotka tarjoavat asiakkailleen yksilöllistä ohjausta ja tukea yhteisöllisessä ilmapiirissä.

Wasa360-tuotantoa

WasaGroup toimi kohteen kiinteistökehittäjänä. WasaGroup suunnittelee rakennettavia ja vuokrattavia tiloja sekä vastaa kohteiden rakennuttamisesta. Kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastasi  suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Kohteen rakentamisesta vastasi WasaCon Oy, joka toimi pääurakoitsijana.

Uusien rakennettavien rakennuksien investorina ja rahoittajana toimii WGF II -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennukset vuokralaisille.

Sijainti

 

 

Sijainti

Vaasa

Koko

768 m2

Vuosi

2018

Asiakas

WasaGroup Funds II
Vuokraa
Esperi Care Oy

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

wasagroup-logo-valk-240×50

Tietoa meistä

Wasagroup kehittää monenlaisia toimitiloja niin yritysten kuin kuntien tarpeisiin. Ainutlaatuisessa Wasa 360 -palvelumallissamme pidämme kiinteistöhankkeen kaikki langat rahoituksesta suunnitteluun ja rakennuttamisesta ylläpitoon omissa käsissämme. Tilojen käyttäjille tämä näkyy viihtyisinä ja laadukkaina työympäristöinä ja kilpailukykyisinä vuokrina.

Toimitilojen vuokranantajana ja rahoittajana toimii yhteistyökumppanimme Tuohex Capital.

Muita toteuttamiamme toimitiloja

Ota meihin yhteyttä