WasaGroup rakennutti Vaasaan Hiilloskujalle hoivakotiyksikön ja vuokrasi sen Esperi Carelle pitkällä vuokrasopimuksella.

Esperi-koteja kuntoutujille

Hoivakoti on asuntotyyppinen yksikkö, joka koostuu kahdesta rakennuksesta. Toisessa on 15 asumispaikkaa ja toisessa 4 tukiasuntoa.

Wasa360-konseptilla toteutetut Esperi-kodit tulevat tarjoamaan asumisratkaisut mielenterveysongelmista kuntoutuville turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä, joka tukee asukkaiden kuntoutumisen polkua itsenäiseen asumiseen.

Esperi Care vastaa asumis- ja tukipalveluista, jotka tarjoavat asiakkailleen yksilöllistä ohjausta ja tukea yhteisöllisessä ilmapiirissä.

Wasa360-tuotantoa

WasaGroup toimi kohteen kiinteistökehittäjänä. WasaGroup suunnittelee rakennettavia ja vuokrattavia tiloja sekä vastaa kohteiden rakennuttamisesta. Kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastasi  suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Kohteen rakentamisesta vastasi WasaCon Oy, joka toimi pääurakoitsijana.

Uusien rakennettavien rakennuksien investorina ja rahoittajana toimii WGF II -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennukset vuokralaisille.

Sijainti

 

 

Sijainti

Vaasa

Koko

768 m2

Vuosi

2018

Asiakas

WasaGroup Funds II
Vuokraa
Esperi Care Oy

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ota meihin yhteyttä