WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Hirsipäiväkoti, Siilinjärvi

WasaGroup toteutti Wasa360-konseptilla liikuntapainoitteisen hirsipäiväkodin Siilinjärvelle.

WasaGroupin toteuttama ja WGF II -rahaston rahoittama hirsirakenteinen päiväkoti sijaitsee Siilinjärvellä. Päiväkoti Touhula Pyöreenlahti aloitti toimintansa tammikuussa 2020.

Hirsipäiväkodin avarat tilat on suunniteltu terveellisiksi ja turvallisiksi niin lapsille kuin heistä huolehtiville aikuisille. Päiväkoti on hirsirunkoinen rakennus, jossa hirsi itsessään on hengittävä materiaali. Lattiapinnat ovat korkkia, joiden asennuksessa ei ole käytetty liimaa.

Uuden päiväkodin tilat on suunniteltu liikuntateemaisen päiväkodin tarpeisiin. Uudessä päiväkodissa on muun muassa liikuntasali, jossa on kiipeilyseinä, puolapuut ja renkaat. Myös päiväkodin lähiympäristö tarjoaa hyvät puitteet ulkoilulle ja retkeilylle.

Toteutettu Wasa360-konseptilla

Päiväkoti on toteutettu WasaGroupin kokonaisvaltaisella Wasa360-konseptilla, jossa kiinteistökehittäjä ja rakennuttaja WasaGroup vastasi kokonaisuudessaan koko kiinteistöhankkeen suunnittelusta sekä toteutuksesta ja WGF-kiinteistörahasto kohteen rahoituksesta ja vuokraamisesta. Vuokranantajana kohteessa toimii WGF II -kiinteistörahasto.

WasaGroup toimii tiiviissä yhteistyössä käyttäjän kanssa, jotta käyttäjälle suunnitellaan ja toteutetaan juuri heidän toimintaansa parhaalla mahdollisella tavalla palvelevat toimitilat.

Päiväkoti
2020
Siilinjärvi
Touhula Päiväkodit

Ota meihin yhteyttä