Pääsuunnittelu

Pääsuunnittelijana huolehdimme rakennushankkeen suunnitelmien laadusta alusta loppuun saakka läpi koko rakennusprojektin.

Havainnekuva Valkeakosken uudesta liikekeskuksesta.

WasaPlanilla on laaja kokemus pääsuunnittelijana toimimisesta erilaisissa rakennushankkeissa.

Pääsuunnittelijana huolehdimme suunnitelmien yhteensopivuudesta ja ristiriidattomuudesta siten, että eri suunnittelualat, arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, LVI- ja sähkösuunnittelu, muodostavat ehjän kokonaisuuden.

Pääsuunnittelijan tehtävän hoitaminen asiakkaan rakennushankkeen eduksi korostuu etenkin silloin, kun kaikki WasaPlanin tarjoamat rakennushankkeen suunnitelmat tulevat samasta paikasta. Tällöin voimme varmistaa tehokkaan suunnittelun ja eri suunnitelmien saumattoman yhteensopivuuden sekä rakennushankkeen sujuvuuden. Arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelun yhdistämisellä voidaan välttää kalliita päällekkäisyyksiä sekä tarpeettomia työmaa-aikaisia muutoksia.

Tarjoamme pääsuunnittelijan palveluita myös kohteisiin, joissa emme tee muuta suunnittelua. Tällöinkin pääsuunnittelijana pidämme langat käsissämme siten, että voimme etsiä myös rakennusaikana asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja.

Ota meihin yhteyttä