WasaGroup ja Sjaelso kehittävät yhdessä Jätkäsaareen suunniteltua hybridikiinteistöä Kirjoa

13-kerroksinen kiinteistö sijoittuu Helsingin Jätkäsaaressa upealle esteettömälle merenrantatontille. Helsingin kaupunki on jatkanut WasaGroupin suunnitteluvarausta vuoden 2025 loppuun.

Kirjoon on tulossa huippumodernia toimisto- ja liiketilaa sekä coworking-mahdollisuuksia.

Kirjo on WasaGroupin historian suurin hybridikiinteistö, ja sen konseptointiin sekä suunnitteluun on investoitu merkittävästi. Se sijoittuu aivan merenrantaan, joten näköalat ovat poikkeuksellisen upeat.


Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto ALA Oy

Kirjon arkkitehtuurissa on otettu tarkasti huomioon erilaiset tilatarpeet. Sen innovatiiviset julkisivu- ja tilaratkaisut mahdollistavat laajan palveluympäristön sekä nykyaikaiset työskentelymuodot muuntojoustavissa toimistoissa.

Kirjon on suunnitellut Arkkitehtitoimisto ALA ja konseptoinut designtoimisto BOND.


Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto ALA Oy

Kiinteistökehittäjä Sjaelso mukaan hankkeeseen

WasaGroup on vastannut hankkeesta aiemmin yksin. Nyt on saatu mukaan kiinteistökehittäjä Sjaelso Oy.

”Olen erittäin iloinen, että olemme saaneet juuri Sjaelson kumppaniksemme hankkeeseen. Sjaelso on kokenut kiinteistökehittäjä ja aiemmat yhteiset hankkeemme ovat sujuneet erinomaisesti. Kirjon hanke ottaa nyt askeleen lähemmäksi toteutumista” kertoo WasaGroupin toimitusjohtaja Timo Pahkala.

”Jätkäsaari kasvaa ja kehittyy koko ajan. Eloisa ja kansainvälinen ilmapiiri, hyvät kulkuyhteydet ja palvelut, moderni arkkitehtuuri, merelliset maisemat sekä erilaiset liikuntamahdollisuudet tekevät Jätkäsaaresta houkuttelevan yrityksille” kertoo Pahkala.

Kirjon suunnitellaan valmistuvan vuoden 2028 loppuun mennessä.


Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto ALA Oy

 

Ota meihin yhteyttä