Tuusulaan rakennettavalle Peltokaaren päiväkodille uusi omistaja

WasaGroup sopi kesäkuun lopussa kiinteistöyhtiön osakkeiden kaupasta, jolla Tuusulaan rakenteilla oleva Peltokaaren päiväkoti siirtyy Hoivatilat Oyj:n omistukseen valmistuttuaan.

Peltokaaren päiväkoti toteutetaan Wasa360-palvelumallilla. WasaGroup-konserni vastaa hankkeen kehityksestä, suunnittelusta, rakennuttamisesta ja rakentamisesta.

Tuusulan kunnan tilapalvelut vuokraa rakennuksen Hoivatiloilta 20 vuodeksi varhaiskasvatuksen käyttöön, ja kunnalla on mahdollisuus jatkaa tiloissa vuokralaisena myös tämän jälkeen. Kunta vastaa varhaiskasvatuksen palvelun tuottamisesta ja ruokapalvelusta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme Peltokaaren päiväkodille ammattimaisen ja maineikkaan omistajan, joka pystyy jatkamaan WasaGroupin aloittamaa yhteistyötä Tuusulan kunnan kanssa, kun kohde on valmistunut. Yhteistyö Hoivatilojen kanssa on ollut erityisen mieluisaa, olemme löytäneet yhteisen sävelen asioiden ratkaisemisessa. Odotamme innolla hankkeen eteenpäin viemistä yhdessä”, kertoo WasaGroupin toimitusjohtaja Timo Pahkala.

”Hoivatiloille tarjoutui mahdollisuus toimia Tuusulan Peltokaaren päiväkodin pitkäaikaisena ja vastuullisena kiinteistönomistajana, mikä sopii yrityksemme strategiaan. Hoivatilat on toiminut pitkään kuntien kumppanina kehittäen, omistaen ja ylläpitäen päiväkoti-, koulu- ja hoivakotikiinteistöjä. Olemme tyytyväisiä saadessamme laajentaa yhteistyötämme Tuusulan kunnan kanssa tämän hankkeen myötä”, kertoo Hoivatilojen asiakkuusjohtaja Jussi Vikman. ”Yhteistyö WasaGroupin kanssa on niin ikään sujunut tähän asti erittäin hyvin, Tuusulaan on valmistumassa turvalliset ja laadukkaat päiväkotitilat alueen lapsille”, Vikman täydentää.

Päiväkodin rakennustyöt käynnistyvät elokuussa.

 

Tietoa kohteesta

Kiinteistö Oy Peltokaaren Päiväkoti (3335638-8)
Osoite: Lillynkuja 2, Tuusula
Paikat: 126 lapselle
Rakennuksen hyötyala: 1 092 m²
Tontin koko: 7 099 m²
Käyttöönotto: 8/2024

Päiväkodin on suunnitellut rakennusarkkitehti Minna Iisakka WasaPlan Oy:stä.

Päiväkodin rakentaa WasaCon Oy. Työpäällikkönä toimii Veljo Kärbo.

Lue aiheesta lisää Tuusulan kunnan verkkosivuilta.

Ota meihin yhteyttä