WasaGroup järjestää Twitter Chatin 28.2. jääurheilun pelastamiseksi

Luistelua on pidetty lähes suomalaisten kansalaistaitona. Lasten ja nuorten luistelutaidot ovat kuitenkin viime vuosina heikentyneet, eikä moni lapsi osaa enää luistella. Talvien lämmetessä etenkin etelässä tarvittaisiin lisää hallitilaa, sillä nykyisellään jääaikoja ei riitä edes luistelulajien harrastajille, saati sunnuntailuistelijoille.

Koska talvet lämpenevät, luonnonjäätä ei joka vuosi riitä niin paljon, että lapset ja nuoret oppisivat kunnolla luistelemaan. Jäälajit kuitenkin kiinnostavat, sillä esimerkiksi taitoluisteluryhmiä ei pystytä perustamaan riittävästi. Hallivuoroja ei ole riittävästi tarjolla. Jääkiekko valtaa jääajat, ja muiden lajien harrastajat saavat usein jämävuorot.

WasaGroup järjestää tiistaina 28.2. kello 10.00-11.00 Pelasta luistelu Twitter chatin, jossa keskustellaan jääurheilusta. Miksi monipuolisten luistelulajien harrastaminen olisi tärkeää? Miksi luistimet roikkuvat liian usein naulassa? Mikä ratkaisisi jäälajien halliongelmat?

Lue lisää chatistä ja ilmoittaudu mukaan! #pelastaluistelu

Ota meihin yhteyttä