WasaGroup mukana logistiikkakeskuksen suunnittelussa

WasaGroup on mukana aiesopimuksessa toteuttaa logistiikkakeskus Viitasaarelle. Logistiikkakeskuksen alustava suunnittelu- ja taustatyö on käynnistetty, minkä myötä arvioidaan hankkeen toiminnalliset ja taloudelliset mahdollisuudet.

”Kaupungin kehittämisyhtiö Witas on tehnyt erinomaista taustatyötä, ja olemme saaneet kasaan vahvan sekä osaavan joukon toimijoita. Hankkeessa on mukana niin logistiikkakeskuksen käyttäjä- kuin toteutuspuolenkin asiantuntijoita, joten on realistista lähteä tutkimaan logistiikkakeskuksen toteuttamista Viitasaarelle”, kertoo WasaGroup Oy:n myyntijohtaja Petteri Saarinen.

Hankkeen muita osapuolia ovat Viitasaaren kaupunki, Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy, Schenker Oy, Skarta Energy Oy, Pisla Oy ja Kaskipuu Oy.

Ota meihin yhteyttä