WasaTrainee-ohjelman kolmas kesä käyntiin

WasaGroupin WasaTrainee-ohjelma tarjoaa korkeakouluopiskelijoille harjoittelu- tai kesätyöpaikan, jossa on mahdollista tutustua rakennus- ja kiinteistöalaan konsernin eri toiminnoissa.

WasaTrainee-ohjelmaan ensimmäisenä valittu DI- ja arkkitehtiopiskelija Emma Suikkanen työskentelee kolmen kuukauden ajan WasaPlan Oy:ssä arkkitehtiharjoittelijana. Tänä kesänä hän pääsee tekemään avustavia tehtäviä arkkitehti- ja rakennussuunnitelmien laatimisessa ja viimeistelyssä sekä mallintamista.

Tämä on jo kolmas kesä, kun Emma työskentelee WasaGroup-konsernin eri toiminnoissa. Viime kesänä Emma työskenteli työnjohtoharjoittelijana WasaCon Oy:n työmaalla ja ensimmäisenä WasaTrainee-kesänään Emma toimi WasaGroupissa hankintaharjoittelijana.

Kesät ovat tukeneet toisiaan, hankinnasta saadusta kokemuksesta oli hyötyä viime kesän työnjohtoharjoittelussa työmaalla. ”On ollut hyödyllistä päästä näkemään projektien eri vaiheita”, Emma sanoo.

”Kesätyöjaksot ovat antaneet tosi paljon perspektiiviä opintoihin ja samalla on huomannut, että on vielä niin paljon opittavaa. Kun on työmaalla katsonut suunnitelmia, niin se on auttanut ymmärtämään, kuinka paljon tietoa suunnitelmiin tulee sisällyttää”, Emma kertoo saamastaan alan käytännön kokemuksesta.

Emma valmistuu pian arkkitehtuurin kandiksi, ja lisäksi hän on opiskellut rakennustekniikkaa Tampereen yliopistossa. ”Ensi lukuvuodeksi olen lähdössä vaihtoon Norjaan Bergeniin”, Emma kertoo jatkosuunnitelmistaan.

 

Ainutlaatuinen WasaTrainee-ohjelma

WasaGroupin WasaTrainee-ohjelman tarkoitus on tarjota korkeakouluopiskelijoille harjoittelu- tai kesätyöpaikka, jossa on mahdollista tutustua rakennus- ja kiinteistöalaan konsernin eri toiminnoissa.

WasaTrainee-ohjelman pelisääntöjen mukaisesti ohjelmaan valittu saa itse vaikuttaa Trainee-ohjelmansa sisältöön. Valinnan varaa on, sillä konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä suunnitteluun, rakennuttamiseen, urakointiin sekä kiinteistöjen ylläpitoon. Tällä tavoin WasaTrainee-ohjelmassa mukana olevan opiskelijan kerryttämä työkokemus on monipuolista.

”WasaGroup-konserni tarjoaa poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet henkilöstön kehittymiseen poikkitieteellisen liiketoiminnan ja arvoketjun ansiosta. Konsernissa on tarjolla lukuisia erilaisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia sekä vakituiselle henkilöstölle että harjoittelijoille”, kertoo WasaGroup-konsernin henkilöstöpäällikkö Jenny Peräsarka.

Ota meihin yhteyttä