WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Uuden ajan kehittäjä

Nimityksiä toteutusvaiheen toiminnoissa

WasaGroup ja WasaCon lisäävät vahvuutta hankkeiden toteutusvaiheen toimintoihin kahdella nimityksellä.

Rakennusinsinööri Mikko Nyrhinen on nimitetty rakennuttajapäälliköksi WasaGroupiin 7.2.2022 alkaen. Hän siirtyy takaisin konsernin palvelukseen MRP Risberg Oy:sta. Aiemmin Mikko on työskennellyt WasaCon Oy:ssä vastaavana työnjohtajana noin viiden vuoden ajan.

Joni Väliaho on nimitetty työmaainsinööriksi WasaConiin 7.2.2022 alkaen. Hän on koulutukseltaan rakennusinsinööri ja talonrakentaja. Joni siirtyy Wasaconin palvelukseen Vaasan seurakuntayhtymästä projekti-insinöörin tehtävästä. Hän on aikaisemmin toiminut mm. yrittäjänä, rakennesuunnittelijana, työnjohtajana ja kirvesmiehenä.

Ota meihin yhteyttä