WasaGroup-konserni Fundi ry:n yhteistyökumppaniksi

WasaGroup on vuonna 2022 yksi Aalto yliopiston kiinteistötalouden killan eli Fundi ry:n pääyhteistyökumppaneista.

WasaGroup-konserni ja Fundi ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen pääyhteiskumppanuudesta vuodelle 2022. Sopimuksen avulla WasaGroup pääsee luomaan ja ylläpitämään entistä tiiviimpää yhteistyötä kiinteistöalan opiskelijoihin, joista toivottavasti tulee tulevaisuudessa WasaGroupille joko työntekijöitä tai yhteistyökumppaneita.

Yhteistyöhön kuuluu mm. yhteiset tapahtumat, seminaarit ja yritysvierailut.

Fundi ry on kiinteistötalouden ammattiaineyhdistys, joka toiminnallaan haluaa edistää tiivistä yhteistyötä kiinteistöalan yritysten ja opiskelijoiden välillä. Yhdistys tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa tulevat alan osaajat ja näkyvyyttä alan opiskelijoiden keskuudessa. Fundi ry:n järjestämät tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden tutustua alan toimijoihin sekä muihin opiskelijoihin.

 

Ota meihin yhteyttä