On aika rauhoittua joulun viettoon

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulua sekä menestystä vuodelle 2022!

WasaGroupin kuluva vuosi päättyy positiiviseen vireeseen. Vaiheikkaan ja koronan varjostaman vuoden päätteeksi markkinoilla on havaittavissa positiivista liikettä ja odotukset vuodelle 2022 ovat hyvät.

WasaGroupille vuosi 2021 oli muutosten vuosi, sillä uuden toimitusjohtajan ja johtoryhmän myötä on yrityksen sisällä tapahtunut paljon ja kehitystyö tulee jatkumaan ensi vuonna. Seuraavat kehitysaskeleet näkyvät vahvasti myös ulospäin jo alkuvuoden aikana.

Tänä vuonna joulumuistamisiin tarkoitetuilla varoilla WasaGroup-konserni on tukenut Tukikummit-säätiön toimintaa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulua sekä menestystä vuodelle 2022!

 

 

Ota meihin yhteyttä