Useita nimityksiä WasaGroup-konsernissa

WasaGroup vahvistaa organisaatiotaan ja palveluaan pääkaupunkiseudulla, sillä yhtiössä aloittaneet lakiasiainjohtaja, kiinteistöjohtamisen liiketoimintajohtaja sekä hankepäällikkö työskentelevät Helsingin toimistolla.

Varatuomari, OTK Sini Mäkelä on nimitetty lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi WasaGroup-konserniin 16.8.2021 alkaen. Lakiasiainjohtajana hän vastaa laaja-alaisesti konsernimme lakiasiaintehtävistä, ja työtehtäviin sisältyy liiketoimintojemme sopimuksiin liittyvänä lainopillisena asiantuntijana toimiminen sekä liiketoimintojen ja sisäisten tukitoimintojen sopimusoikeudellinen tukeminen ja kehittäminen. Siniltä löytyy työkokemusta liikejuridiikasta yli kymmenen vuoden ajalta sekä rakennusliikkeen omana juristina että lakiasiaintoimistosta. Sini Mäkelä siirtyy WasaGroupiin SRV-konsernista, jossa hän on työskennellyt yli 12 vuoden ajan, viimeisin positio SRV:llä hänellä oli sijoittamisen liiketoiminnassa Senior Investment Managerina.

Minna Leismala on nimitetty kiinteistöjohtamisen liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 16.8.2021 alkaen. Hänellä on 15 vuoden kokemus kiinteistöjohtamisen asiakkuus-, myynti- ja johtotehtävistä Caverion Suomi Oy:stä ja sitä edeltäneestä YIT Kiinteistötekniikka Oy:stä. Nykyisen asiakkuuspäällikkötehtävänsä lisäksi hän toimii Suomen ensimmäisen elinkaarihankkeen yhteyteen perustetun kumppanuusyrityksen, Arandur Oy:n, toimitusjohtajana. WasaGroupissa Minna Leismala vastaa kiinteistöjohtamisen liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta.

DI, KTK Sanna Reunanen on nimitetty hankepäälliköksi 16.8.2021 alkaen. Hän siirtyy hankepäälliköksi LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:stä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2012 alkaen ensin projektipäällikkönä ja myöhemmin rakennuttajapäällikkönä. Ennen LähiTapiolaa Sanna on työskennellyt mm. Lemminkäisellä ja NCC Rakennus Oy:ssä.​​​​​​​ Hankepäällikkönä Sanna vastaa etenkin Etelä-Suomen hankkeiden johtamisesta ja läpiviennistä Wasa360-prosessin läpi.

Ota meihin yhteyttä