WasaGroup-yhtiöt

WasaGroup-konsernin toimialat muodostuvat palvelukokonaisuuksista, jotka kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ennakkoluuloja purkaen, uutta rakentaen

Reijo Siltamäki nimitetty kehitysjohtajaksi WasaConiin

WasaGroup-konserniin kuuluva Rakennusliike WasaCon Oy vahvistaa organisaatiotaan, ja nyt yhtiöön on nimitetty uusi kehitysjohtaja.

Talonrakennusinsinööri, LKV Reijo Siltamäki on nimitetty WasaCon Oy:n kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 16.8.2021 alkaen. WasaConin kehitysjohtajana Reijon tehtävänä on kehittää yhtiön toimintaa pitkäjänteisesti.

Reijo on toiminut pitkään mm. yrittäjänä monipuolisissa rakennusalan asiantuntijatehtävissä, kuten kiinteistönvälittäjänä, rakennusarviointitehtävissä, rakennuttamistehtävissä, kiinteistökehityshankkeissa sekä määrälaskennan ja kustannuslaskennan asiantuntijana, ja lisäksi rakennustarkastajana Alahärmän kunnassa. Siltamäki siirtyy WasaConiin Maanrakennus Jari Knuuttila Oy:stä projektipäällikön tehtävästä.

Ota meihin yhteyttä