WasaGroup toteuttaa Vähälä Yhtiöille logistiikkaterminaalin Ylivieskaan

WasaGroup ja Vähälä Yhtiöt ovat sopineet uuden logistiikkaterminaalin toteuttamisesta Ylivieskaan.

Vähälä Yhtiöiden toiminta on kasvanut tasaisesti, ja sen myötä on muodostunut tarve lisätilalle. Yhtiö päätti investoida uuteen logistiikkaterminaaliin Ylivieskaan. ”Teimme investointipäätöksen, koska haluamme kehittää toimintaamme. Uusien toimitilojen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laadukkaampia logistiikkapalveluita”, kertoo Vähälä Yhtiöiden toimitusjohtaja Ville Vähälä. ”Uudella hankkeella tulee olemaan merkittävä työllistävä vaikutus Ylivieskan alueella”, jatkaa Vähälä.

”Olemme todella iloisia, että pitkään työstettyä projektia päästään nyt toteuttamaan. Yhteistyö Vähälä Yhtiöiden ja Ylivieskan kaupungin kanssa on ollut erittäin sujuvaa. On ilo saada Vähälän uusi Ylivieskan terminaali osaksi useita viime vuosina toteuttamiamme logistiikkakiinteistöjä”, sanoo WasaGroupin myyntijohtaja Petteri Saarinen, ja kertoo, että WasaGroup vastaa projektista kokonaisuudessaan.

Terminaali rakennetaan hyvien logistiikkayhteyksien varrelle, Ouluntien välittömään läheisyyteen. Sijainti ja tontin koko mahdollistavat tehokkaan toiminnan pidemmällä HCT-kalustolla.  Kiinteistöön tulee lämmintä terminaalitilaa n. 2 000 m² ja kylmää lastaustilaa yhteensä n. 1 650 m². Rakennustyöt aloitetaan keväällä 2021 ja uudessa logistiikkaterminaalissa toiminta käynnistyy vuoden kuluttua, keväällä 2022. Kiinteistön rakentaa paikallinen, ylivieskalainen rakennusliike Rave Rakennus Oy.

Vähälä Yhtiöt tunnetaan logistiikka-alan vastuullisena toimijana ja ympäristöasioiden edelläkävijänä. Yhtiössä uskotaan uusien energiaratkaisujen kehittymiseen. Tuleva kiinteistö lämpiää maalämmöllä ja tilat valaistaan Led-valaistuksella.

 

Lisätietoja antavat:

Petteri Saarinen, myyntijohtaja, WasaGroup Oy, p. 046 876 0310, petteri.saarinen@wasagroup.fi

Ville Vähälä, toimitusjohtaja, Vähälä Yhtiöt, p. 040 552 8445, ville.vahala@vahala.fi

 

Vähälä Yhtiöt on vuonna 1937 perustettu perheyritys. Yhden miehen kuljetusliikkeestä on kasvanut täyden palvelun logistiikkakonserni. Perinteikkään perheyrityksen johdossa on jo kolmas sukupolvi.

Vähälä Yhtiöt -konsernin emoyhtiö on Vähälä Logistics Oy ja tytäryhtiöt Lauri Vähälä Oy ja Kiitoterminaali Oy. Konsernin pääkonttori on Oulussa ja tuotannon keskuspaikka Jyväskylässä. Yhtiöllä on logistiikkakeskukset Jyväskylässä ja Oulussa sekä terminaalit Ylivieskassa, Rovaniemellä ja Kemissä. Vähälä Yhtiöiden kumppanuus kansainvälisen DB Schenkerin kanssa avaa ovet maailmalle.

Ota meihin yhteyttä