WasaGroup kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen

WasaGroup Oy ja WasaTrade Oy ovat päässeet AAA-luottoluokkaan Suomen Asiakastiedon ylläpitämässä Rating Alfa -luottoluokitusjärjestelmässä. Korkeimman AAA-luokituksen saa vain kaksi prosenttia kaikista luokitelluista yrityksistä.

Luottoluokitus kertoo vertailukelpoisella tavalla yrityksen taloudellisesta asemasta. ”Vakavarainen ja maksukykyinen yritys on markkinoilla luotettava kumppani. Yrityksemme taloudellinen tilanne on pysynyt vakaana koronavuodesta huolimatta”, kommentoi Timo Pahkala, WasaGroup Oy:n hankekehitysjohtaja.

Saavuttaakseen AAA-luokituksen tulee yrityksen taloudellisten tunnuslukujen olla erinomaiset. Lisäksi luokituksessa arvioidaan yrityksen taustatietoja ja maksukäyttäytymistä, joiden myös tulee olla erinomaisella tasolla. Luokitus perustuu reaaliaikaiseen, seitsenportaiseen (AAA-C) Rating Alfa -luokitusjärjestelmään ja sen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Suomen Yrittäjät julkaisee viikoittain listaa AAA-luokkaan päässeistä yrityksistä. Katso koko lista Suomen Yrittäjien sivuilta.

Ota meihin yhteyttä