WasaGroup-konsernin toimitusjohtaja vaihtuu

WasaGroup-konsernin toimitusjohtaja vaihtuu, kun toimitusjohtaja Johan Malm on vapautettu tehtävistään eilen 26.11.2020.

Kiinteistö- ja rakennusalan markkinatilanne on muuttunut todella nopeasti koronan vuoksi, ja muutosvauhti on edelleen kova. Konsernin palveluiden kysyntä on kasvanut entisestään, ja konsernissa tarvitaan nyt uudessa tilanteessa eri profiililla olevaa toimitusjohtajaa.

”Kiitämme Johan Malmia erittäin hyvästä työstä toimintamme skaalaamiseen liittyen. Hän on luonut ja hionut prosessejamme ja järjestelmiämme sekä luonut laatujärjestelmän, mutta nyt konsernissamme on se tilanne, että tarvitsemme uuden tyyppisen muutosjohtajan”, WasaGroup-konsernin hallituksen puheenjohtaja Ari Tyynismaa kertoo.

WasaGroup-konserni hakee uutta toimitusjohtajaa ensi vuoden alussa, kun konsernissa on ensin sisäisesti organisoiduttu uuden tilanteen vaatimalla tavalla.

 

Lisätietoja antaa:

WasaGroup-konsernin hallituksen puheenjohtaja, Ari Tyynismaa, p. 040 506 4547

Ota meihin yhteyttä