WasaGroupin kiinteistökehityskohde Vaasassa pian täyteen vuokrattu

Entisen Halpa-Hallin tilat Vaasanpuistikolla on pian vuokrattu täyteen. Vuokrattavissa on vielä toisen kerroksen tiloja, jotka soveltuvat esimerkiksi toimistokäyttöön tai terveyspalveluille.

WasaGroup on tehnyt kiinteistökehitystä Vaasassa entisen Halpa-Hallin tilojen vuokraamisessa uuteen käyttötarkoitukseen. Tällä hetkellä yli puolet tiloista on vuokrattuna, mutta mukaan mahtuu vielä yhdestä kolmeen toimijaa. Kiinteistön erinomainen saavutettavuus ja näkyvyys kaupungin keskustassa sekä hyvät pysäköintimahdollisuudet tekevät kohteesta houkuttelevan monelle erilaiselle yritykselle.

Tilat peruskorjataan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Uudistuksessa tilat saavat täysin uuden ilmeen sekä varustetaan uudella energiatehokkaalla talotekniikalla, jossa sisäilman laatuun kiinnitetään erityistä huomiota nykyaikaisen ilmastoinnin ja jäähdytyksen avulla. Toimistotiloissa huomioidaan alusta asti niiden muuntojoustavuus nykyaikaiseen toimistokäytön tarpeeseen, johon koronan jälkeinen aika tuo omat odotuksensa tilojen muunneltavuuden suhteen. Remontin on tarkoitus käynnistyä vielä ennen vuodenvaihdetta.

WasaGroupin ainutlaatuinen Wasa360-konsepti soveltuu erinomaisesti myös olemassa olevien kiinteistöjen kehittämiseen. Vanhaan kiinteistöön on mahdollista tuoda uutta elämää suunnittelemalla sen käyttötarkoitus uudelleen. Peruskorjaamalla tilat ne saadaan muokattua uusille vuokralaisille sopiviksi nykyaikaisiksi ja uudenveroisiksi liiketiloiksi. Wasa360-toimintamalli tuo WasaGroupin kiinteistökehitys-, suunnittelu- ja rakennusosaamisen asiakkaan käyttöön ainutlaatuisella ja tehokkaalla tavalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyjiimme:

Ota meihin yhteyttä