WasaPlan suunnittelee Seinäjoen uuden liikuntakeskuksen

Seinäjoen Jouppilaan OmaSp-stadionin viereen rakennetaan uusi liikuntakeskus, jonka arkkitehti- ja pääsuunnittelusta vastaa WasaPlan Oy.

Osittain kaksikerroksiseen yli 2 300 neliön rakennukseen on tulossa tilat kahdelle kuntosalille sekä liike-, kokous- ja kehonhuoltotiloja. Suunnittelun lähtökohtana on ollut, että uuden rakennuksen tulee olla julkisivultaan OmaSp-stadionin kanssa yhteensopiva. Näyttävä, isoilla lasipinnoilla toteutettava julkisivu toimii kohteen katseenvangitsijana Alaseinäjoenkadun suuntaan.

”Yhteistyö Seinäjoen kaupungin ja tilaajan kanssa on toiminut loistavasti”, kiittelee rakennusarkkitehti Juha Koivusalo, ja kertoo, että sekä poikkeuslupakäsittely että rakennuslupavaihe vietiin läpi alle puolessa vuodessa. ”WasaPlanissa on runsaasti kokemusta hankkeista, joissa yhdistetään liikunta- ja liiketilarakentamista”, Koivusalo jatkaa.

Hankkeen rakennuttajana toimii KKOY Liikuntahalli Jouppila ja hankkeen urakoitsijana toimii Trutec Oy.

Uudessa liikuntakeskuksessa tulevat toimimaan Crossfit Seinäjoki, äitiysliikuntapalveluita tuottava T2M Seinäjoki sekä Cycli-polkupyöräkauppa.

Hallin on tarkoitus valmistua huhtikuussa 2021.

Ota meihin yhteyttä