WasaGroup toteuttaa Limingan uuden liikuntahallin

Uuden liikuntahallin rakennustyöt Limingassa pääsevät käyntiin kevään aikana. WasaGroup Oy toimii rakennuttajana KVR-urakkana toteutettavassa urheiluhallissa, joka on tarkoitus ottaa käyttöön syksyllä 2021.

Limingan keskustan läheisyyteen sijaitsevaan liikuntapuistoon rakentuvaan 2900 m²:n urheiluhalliin tulee monipuolisesti tiloja eri lajeille. Liikuntahallissa voi harrastaa useita lajeja kuten salibandyä, futsalia, koripalloa, sulkapalloa, käsipalloa ja lentopalloa. Kamppailulajien sekä voimailun tilat on sijoitettu liikuntahallin päätyyn, lisäksi toisessa kerroksessa sijaitseva juoksusuora palvelee yleisurheilijoita. Katsomotiloissa on yhteensä istumapaikat noin 500:lle katsojalle. Toisessa kerroksessa sijaitsevat myös toimitsijatilat sekä tekniset tilat.

Projektin johtamisesta vastaava WasaGroupin rakennuttajapäällikkö Matti Haajamo kertoo, että tilojen suunnitteluun on lähdetty liikunnan ehdoilla tulevia käyttäjiä kuunnellen. Olosuhteet harrastamiselle tulevat olemaan Limingassa nyt huippuluokkaa.

Tilat on suunniteltu monikäyttöisiksi, joten kahvila- ja infotiski toimii myös lipunmyyntipisteenä palvellen kaikkia eri rakennuksen toimintoja. Kahviosta aukeaa näkymä halliin suurista ikkunoista. Kahvio- ja aulatiloissa on mahdollista järjestää juhla- tai yksityistilaisuuksia.

Liikuntahallin arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastaa WasaGroup-konserniin kuuluva WasaPlan. Hallin rakennusurakoitsijana toimii Aresa Oy ja yrityksen toimitusjohtaja Matias Turpeinen kertoo, että rakennustyöt päästään käynnistämään kesän aikana ja halli valmistuu suunnitelmien mukaisesti noin vuoden kuluttua.

WasaGroup on suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva kiinteistö- ja rakennusalan konserni. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Ota meihin yhteyttä