WasaTrainee-ohjelman ensimmäinen harjoittelija on valittu

Rakennustekniikan ja arkkitehtuurin ylioppilas Emma Suikkanen valittu ensimmäiseksi harjoittelijaksi WasaTrainee-ohjelmaan.

Kiinteistö- ja rakennusalan konserni WasaGroup lanseerasi viime syksynä rakennusalan korkeakouluopiskelijoille tarkoitetun WasaTrainee-ohjelman. WasaTrainee-ohjelma on suunnattu alkuvaiheen korkeakouluopiskelijoille, ja ohjelman aikana opiskelijalle luvataan kesätyö- tai harjoittelupaikka jokaiselle kesälle opintojen aikana.

Varman kesätyöpaikan lisäksi opiskelijan kerryttämä työkokemus on monipuolista, sillä kesätyö on joka kesä eri toiminnossa. ”WasaGroup-konserni tarjoaa poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet henkilöstön kehittymiseen poikkitieteellisen liiketoiminnan ja arvoketjun ansiosta. Konsernissa on tarjolla lukuisia erilaisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia sekä vakituiselle henkilöstölle että harjoittelijoille”, kertoo henkilöstöpäällikkö Jenny Peräsarka.

WasaTrainee-ohjelmaan on nyt valittu ensimmäinen harjoittelija. Hän on vaasalaislähtöinen Emma Suikkanen, joka opiskelee Tampereen yliopistossa kolmatta vuotta rakennustekniikkaa sekä ensimmäistä vuotta arkkitehtuuria. WasaTrainee-ohjelman pelisääntöjen mukaisesti Suikkanen saa itse vaikuttaa Trainee-ohjelmansa sisältöön, ja jokaisen tulevaisuudessakin valittavan opiskelijan kohdalla WasaTrainee-ohjelma näyttää erilaiselta. Valinnan varaa on, sillä konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä suunnitteluun, rakennuttamiseen, urakointiin ja konevuokraukseen sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan.

Emma Suikkanen aloittaa WasaGroup-uransa konsernin hankinnasta, ja tulevaisuus näyttää, mihin kaikkeen ura konsernissa suuntautuu. ”Minulla on ainutlaatuinen tilaisuus hyödyntää kahta eri opintoalaani samassa konsernissa, ja uskon, että hyödymme molemminpuolisesti tulevista harjoitteluista. Odotan todella kovasti, että pääsen aloittamaan työt”, Suikkanen iloitsee.

Jokakesäisen, vaihtelevan harjoittelupaikan lisäksi WasaTrainee-ohjelmaan valituilla opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä konsernille myös opinnäytetyö, eikä vakituinen työpaikkakaan valmistumisen jälkeen ole lainkaan poissuljettua.

WasaGroupin pääkonttori sijaitsee Vaasassa, ja konsernilla on toimipiste myös Helsingissä. Kiinteistö- ja rakennushankkeiden toimialue on koko Suomi. Konsernissa työskentelee n. 110 kiinteistö-, rakennus- ja rahoitusalan ammattilaista.

Ota meihin yhteyttä