WasaGroup toteuttaa urheiluhallin Pieksämäelle

WasaGroup Oy ja Pieksämäen kaupunki allekirjoittivat sopimuksen uuden urheiluhallin rakentamisesta Hiekanpään liikuntapalvelujen alueelle.

Ainutlaatuisella Wasa360-konseptilla toteutettava hanke mahdollistaa nykyaikaisten liikuntatilojen toteuttamisen käyttöoikeusmallin avulla, jolloin kaupungin ei tarvitse sitoa pääomia hankkeeseen toteutus- tai ylläpitovaiheessa. Pieksämäen kaupunginjohtaja Ulla Nykänen on tyytyväinen WasaGroupin kanssa tehtyyn sopimukseen, sillä sen ansiosta kaupungin koululaiset saavat käyttöönsä nykyaikaiset liikuntatilat.

Uuden 3600 m²:n hallin käyttöaste tulee olemaan korkea, sillä päivisin urheiluhallin liikuntasalit ovat koululaisten käytössä ja iltaisin tiloissa on mahdollista toteuttaa harraste- ja urheiluseuratoimintaa. Urheiluhallissa tulee toimimaan myös yksityinen kuntosali, joka monipuolistaa hallin palvelutarjontaa.

WasaGroupin myyntijohtaja Tommi Heikkinen on tyytyväinen kaupungin kanssa tehtyyn yhteistyöhön ja myös siihen, että hanke saatiin käyntiin vallitsevassa haastavassa toimintaympäristössä. Tommi Heikkinen kertoo, että hallin palvelutarjontaa kehitetään yhdessä Bola Liikunta- ja hyvinvointikeskus Oy:n kanssa ja sinne ideoidaan myös aivan uusia toimintoja, joista tiedotetaan myöhemmin. ”Tavoitteena on tehdä uudesta urheiluhallista kaupunkilaisia monipuolisesti palveleva liikunta- ja kohtaamispaikka”, sanoo toimitusjohtaja Aki Lindroos Bola Liikunta- ja hyvinvointikeskus Oy:stä.

WasaGroup aloittaa urheiluhallin suunnittelun ja rakennuttamisen välittömästi ja tavoitteena on, että halli valmistuu kesällä 2021. Hallin rakennusurakoitsijaksi pyritään valitsemaan alueellinen toimija.

WasaGroup on suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva kiinteistö- ja rakennusalan konserni. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut. Wasa360-konseptissa WasaGroup vastaa kiinteistökehittäjänä ja rakennuttajana kokonaisuudessaan kiinteistöhankkeen suunnittelusta sekä toteutuksesta ja WGF-kiinteistörahasto kohteen rahoituksesta ja vuokraamisesta. Vuokranantajana valmiissa kohteessa toimii WGF II -kiinteistörahasto.

Ota meihin yhteyttä