Valkeakosken uuden liikekeskuksen rakentaminen käynnistyy

WasaGroup ja Kesko ovat allekirjoittaneet sopimuksen uudesta K-Marketista Valkeakoskelle. Uusi ruokakauppa tulee sijaitsemaan Valkeakosken keskustan tuntumaan rakennettavassa liikekeskuksessa.

”Valkeakosken uusi liikekeskus on meille erinomainen sijainti, sillä uskomme alueen vahvaan kehitykseen. Yhteistyö WasaGroupin kanssa on sujunut hienosti ja kaikki toiveemme tilojen suhteen on otettu hyvin huomioon. Odotamme innolla tilojen valmistumista”, kertoo Keskon aluejohtaja Jari Alanen.

Kolmessa vaiheessa toteutettavan hankkeen ensimmäisen vaiheen rakennustyöt käynnistyvät kevään aikana, ja kohde valmistuu vuoden kuluttua. K-Market tarjoaa päivittäistavarakaupan palvelut, joiden lisäksi liikekeskukseen on tulossa apteekki ja Masan Autotarvike. Ensimmäisen vaiheen kokonaisuutta täydentämään olisi vielä noin 200 m² tilaa esimerkiksi kahvilalle tai muulle liiketoiminnalle.

Uusi liikekeskus sijaitsee Lempääläntien ja Vanhakyläntien risteyksessä aivan Valkeakosken keskustan tuntumassa uusien kasvavien asuinalueiden välittömässä läheisyydessä ja campus-alueen oppilaitosten vieressä. Kokonaispinta-alaltaan noin 11 000 neliön liikekeskuksen toinen vaihe tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisille toimijoille, kuten käyttötavarakaupalle, sisustuksen ja remontointiin liittyvälle erikoiskaupalle tai terveyspalveluille.

Valkeakosken kaupunki on tyytyväinen hankkeen etenemiseen. ”Rakennustöiden käynnistyminen on konkreettinen lupaus kaupunkilaisille tulevista palveluista. Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön WasaGroupin kanssa ja on hienoa, kun pääsemme ottamaan seuraavan askeleen alueen kehittämisessä”, toteaa kaupunginjohtaja Jukka Varonen.

Toisen vaiheen suunnittelu on käynnissä ja vuokraneuvotteluja tulevien toimijoiden kanssa käydään parhaillaan. WasaGroupin myyntijohtaja Tommi Heikkinen luottaa hankkeeseen: ”Tulossa on merkittävä kaupan ja palveluiden keskittymä. Keskuksesta muodostuu seudun asukkaiden päivittäisen asioinnin keskus, joka varmasti kiinnostaa myös kauempaa ostoksille tulevia”, hän sanoo.

WasaGroup toteuttaa Valkeakosken liikekeskuksen ainutlaatuisella Wasa360-konseptillaan. Wasa360-konseptissa WasaGroup ottaa kokonaisvastuun koko hankkeesta vastaten sen kehittämisestä, projektinjohdosta, suunnittelusta ja toteutuksesta sekä vuokraamisesta ja rahoituksesta. Wasa360-konseptilla tuotetaan laadukkaita ja käyttäjien liiketoimintaa tukevia liiketiloja.

Ota meihin yhteyttä