WasaGroup vahvistaa myyntiään

WasaGroupin myyntitoimintojen uudistaminen tuo vahvuutta ainutlaatuisen Wasa360-konseptin mahdollisuuksien tunnetuksi tekemiseen.

Leif Qvisén on nimitetty myyntijohtajaksi WasaGroupin myyntitiimiin 1.2.2020 alkaen. LKV, KTK Leif Qvisén on toiminut yli 7 vuotta Vaasan Kiinteistömaailman yrittäjänä, ja ennen Kiinteistömaailmaa hän toimi 12 vuotta rahoitusalalla, josta 11 vuotta varallisuuden hoidossa. ”WasaGroupin myynti saa Leifin myötä lisää kokemusta kiinteistöalalta ja samalla myös varainhoidon asiantuntemusta” iloitsee kiinteistökehityssektorin vetäjä, myyntijohtaja Tommi Heikkinen. ”Wasa360-konsepti on otettu hyvin vastaan markkinoilla ja olemmekin uudistaneet myyntitoimintoja lisäämällä myynnin tukeen projekti-insinööreistä koostuvan asiantuntijaryhmän”, Tommi Heikkinen jatkaa.

Myynnin tukitoimintoihin on nimitetty projekti-insinööreiksi Jonne Blåfield 1.1.2020 alkaen sekä 1.2.2020 alkaen Tiia Rintapää ja Juha Rajamäki, joka siirtyy tehtävään WasaConista vastaavan työnjohtajan paikalta.

 

Ota meihin yhteyttä