Siilinjärven hirsipäiväkoti on valmistunut

WasaGroupin Wasa360-konseptilla toteuttama uusi hirsipäiväkoti Siilinjärvellä on valmistunut.

WasaGroupin toteuttama ja WGF II -rahaston rahoittama uusi hirsirakenteinen päiväkoti on valmistunut Siilinjärvelle. Päiväkoti Touhula Pyöreenlahti aloittaa rakennuksessa toimintansa tammikuussa 2020.

Uuden hirsipäiväkodin avarat tilat on suunniteltu terveellisiksi ja turvallisiksi niin lapsille kuin heistä huolehtiville aikuisille.

Uuden päiväkodin tilat on suunniteltu liikuntateemaisen päiväkodin tarpeisiin. Uudessa päiväkodissa on muun muassa liikuntasali, jossa on kiipeilyseinä, puolapuut ja renkaat. Myös lähiympäristö tarjoaa hyvät puitteet ulkoilulle ja retkeilylle.

Uusi päiväkoti on hirsirunkoinen rakennus, jossa hirsi itsessään on hengittävä materiaali. Lattiapinnat ovat korkkia, joiden asennuksessa ei ole käytetty liimaa.

Toteutettu Wasa360-konseptilla

Uusi päiväkoti on toteutettu WasaGroupin kokonaisvaltaisella Wasa360-konseptilla, jossa kiinteistökehittäjä ja rakennuttaja WasaGroup vastaa kokonaisuudessaan koko kiinteistöhankkeen suunnittelusta sekä toteutuksesta ja WGF-kiinteistörahasto kohteen rahoituksesta ja vuokraamisesta.

Vuokranantajana kohteessa toimii WGF II -kiinteistörahasto.

WasaGroup pyrkii toimimaan tiiviissä yhteistyössä käyttäjän kanssa, jotta käyttäjälle suunnitellaan ja toteutetaan juuri heidän toimintaansa parhaalla mahdollisella tavalla palvelevat uudet toimitilat.

Ota meihin yhteyttä